בני מצווה 3- פרק 49- שערי רחמים

YossihNew

Well-known member
🕍

אז מה יהודה יגלה בבית הכנסת?

למה מסוכן שם?

מי האיש המסתורי?

ולמה ליבי נרגשת?

YossihNew

Well-known member
איך היא הספיקה בכלל לבוא? מה הולך? מה? יצור. כל דיל קרוקודיל, בן אדם, על מה אתה מדבר? תכף תגיד לי להתראות, תמסח.

כן, כי שלט סגור תמיד עצר את טוהר.

טליה מזכירה לי את אמא שלי. מי זאת אמילי? את מתביישת בדתיות? ליבי התחילה לדבר כמו רזי הסוכן. "למה?" "אני שואל אותך". טליה, את לא זברה ולא ילדה קטנה בשמלה אדומה. שמתם לב לקטע? היא בחרה במכנסיים.

מי זה הבחור החדש? הוא מוכר לי, החבר של הלל. אה! אביתר אורן! נכון! שכחתי ממנו.

טוהר, די. את מביכה. היי, הוא פתח! משכנעת... הוא לא בדק? יהודה. בחייך. אתה לא בסדר. הוא איתך, עד הסוף! אני מת על הבדיחה הזאת.

היא כועסת. תאמינו לי, ככה זה נראה. אדנית שלמה. סתוונית זה בסדרה אחרת שנקווה שתחזור אלינו. עד הקובות, הן בדרך מקובה. כן, זה ברור.

אוי ואבוי, האמא המעצבנת. די כבר, תחליטו מה אתם! די לעצבן אותי! אני לא רוצה את הלל שמח. רוצה אותו סובל, עם אבא שעוזב לחו"ל ונתקע בקברים ולא יודע מה.

חוביזה זה קיצוני. בסדר, גם נועה כפרה עליה חילונית. חוג רובוטיקה זה מאוד נבו.

אתם יודעים, אני חושב שהם לא מטפלים זוגיים טובים. נפילת סוכר זה שיסל.

אני לא מתקטנן, פשוט כתוב שבית הכנסת נוסד בשנת תש"ס. שנת תש"ס זה שנת 2000. קטנוני שאני.

הם רואים נשיונל ג'יאוגרפיק? תראה מלך האריות... אה, גם היא? אה. הפוך. כאילו. השם ישמור ויגן ויציל.

תדעו שאם אתם רואים קורי עכביש, אז העכביש מת. כי עכבישים מפרקים קורי עכביש לפני שהם עוזבים אותם. ולא ראיתם עכשיו?

שקט כבר אתם! כל פרק איתם... מה יתבאס? הוא רצה את תמר בכלל, ותמר נעלמה איתו!

גם אני ראיתי את הפרק הזה בחיים זה לא הכל. גומלים חסדים?

אתם יודעים, איזה מזל שטליה ואריאל עסוקים באמילי של ליבי. כי בלי זה, הם היו משתגעים מדאגה. עד הסוף!

מימרן?​

למעלה