תגיד, אתה לא חייב לדודה שלה מלא כסף על כל הקנא... אה... אה. סדרה אחרת? כן. אז שלום אדוני המלומד, בלי שום משחקי מילים. מעניין מי רדפה אחריו. יעל עמית? איפה אחותו אגב?
אינסוף זה יפה. הוא גם יודע איפה מפיצים קנאביס. הוא פרופסור ודודה שלה דוקטור. רק מה הספרן המסתורי רוצה... נעלם. בטח הוא מקנא שיש עוד סבא אליהו.
מה אתם עושים? היא התבגרה, נגה. שהיא ליבי. בניגוד לאמיתי, הוא קטן. בהשוואה ללבד בבית. גול, גול. ליבי, די, תוותרי. אין לך פחד במה מלשיר?
סוג של. מה אתה רוצה? ניצחת. נראה לי בסוף הם יצטרכו להחליף בתים.
זה לא סתם רבי הלפרין? בסדר, נפנה לפרופסור שקולניק. לא! דוד שלו חשוד, לא הוא!
אני מסכים. תלוי איפה בצפון. אני יודע! בסוף אביגיל תקים את הסניף בצפון.
כמו משפחת שקולניק. אני יודע מי זה. זאת. שוב עבודה לבית הספר? איפה תהילה או מיקה שתחקה אותה? היי, זאת...
היא לא משתיקה את יהודית מספיק העונה. אין על נחל ג'ילבון. אתם צריכים לפנות לרגש ולהסביר לאריאל שהמקומות הכי יפים זה בירושלים. אה, גם היא מאוהבת במושיוף? הוא לא נשוי לבוכרית? מי את גברתי? כן. הנחל. מוזר כל כך לראות את חן קרובה כל כך לעונה השלישית של זגורי.
רגע, אז איך... אותו שם משפחה? כי זה לא היה ישראל.
למה הכל מקרוב פה? אביה נעלם לכולנו. העיקר בפוסטר. ומתאים לאמא שלך לסדרה. על מה היא באמת מדברת?
אני מניח שרחמים לא ידע. כן, תצעקי, זה ממש משכנע את כולנו.
את יהודית, כן. אוי, טליה, עצוב. התגעגעתי לזה שהיא אומרת שהיא אוהבת את כולם יותר מכולם. משפחה פורחת, מלא פרחי בר.
גברת, את סתם חשודה.
אה, מה את אומרת, טוהר? באמת, מה החשיד אותה? נכון, יש ליהודה אורנג'דה משלו.
מה אתם קשורים?
אז הם עוברים?
לעידן עמדי אפשר לתת תמלוגים. אה, אוקיי.
למה הוא לא מקשיב? מי ציירה? לא כתוב שזה הוא.
טוהר לבד.