בני מזל מאזניים

ורוד

New member
בני מזל מאזניים

באמת מה קורה עם בני מזל מאזניים. מה קורה עם ההתפרצויות שלהם אם המתח שהם שרויים ועם ההסתגרות שלהם. באופן כללי מתי זה יעבור. ברור שהכוונה באופן כללי. כי לכל אחד יש מפה משלו, שעת לידה, וכוכבים שונים שנמצאים בבתים.
 
למאזניים - תקופה לא קלה.. ../images/Emo88.gif

ונוס שליטת המאזניים נמצאת במזל בתולה,מיקום מאוד ביקורתי ושופטני. לא קל למאזניים עכשיו לעשות חשבון נפש לקראת יום ההולדת, כי עכשיו אולי החשבון לא קל, ואנחנו נוטים להחמיר עם עצמנו, ולא בצדק.. בנוסף, כוכב מרקורי נמצא בהילוך אחורי במזל מאזניים, ומגביר את הצורך בחשבון נפש. זהו זמן להבנות ותובנות, וכמה וכמה חיבוטי נפש והחלטות מהסוג הגורלי, לפני שנפנים, נגיד תודה בראש מושפל, ונפנה לעבר החלון, להסתכל החוצה בתקוה.. סבלנות, מאזנאימים - גם עם ההווה נראה לא קל, העתיד שלנו !!!
 
אופס! אני כותב בשגיאות, כשמרקורי

נמצא ברטרו.. עם במקום אם.. לא נעים, לפוץ מלומד כמוני ! והנה דוגמא לפטיש החביב..
 

madey

New member
מאזנים-תקופה לא קלה

יאיר שלום בהמשך לתשובתך על ילידי מזל מאזנים, ברצוני לשאול האם לאורנוס בבית 4 (דלי)יש השפעה נוספת על הקשיים שיש לילידי מזל מאזנים. מעבר להיבט האישי, מה מביא איתו אורנוס לבית 4 בתודה מראש
 
אורנוס בבית 4 - המפץ הגדול ! ../images/Emo62.gif

אורנוס בבית 4 - ניתוקים ושנויים בבית, באוירת הבית, עזיבת הבית (סוף סוף..) ואולי גם מציאת בית מסוג אחר, שונה, פתוח.. צורך להתנתק מבני הבית ומהפטרנים - הקודים - של הבית, לעשות דווקא לבני המשפחה, לצבוע את השיער בירוק ולהראות לאמא בגאווה, לזרוק את כל הג´אנק שהצטבר בבוידעם, לזרוק בכלל את כל מה שכבר מעצבן\מרגיז\מיותר כדי לפנות מקום, לעזוב בית עם בעל\ילדים וללכת למאהב אלמוני חסר שורשים, להתאהב בפרופסור מפוזר שהמציא גומי לעיסה מבריק שכותב משוואות, לפגוש אדם מקסים ולנהל איתו רומן מדהים שבמהלכו מתחתנים\עושים 3 ילדים\מתגרשים תוך שלושה ימים והוא נעלם בלי להשאיר עקבות, לעשות מרדף אחרי עקבות של אנשים שנעלמו לך בעבר, למחוק בכלל את העבר, למחוק את כל מה שהוא בר מחיקה, לקנות מחשב חדש לבית ולסלון, לקנות בית וסלון חדש למחשב,לאבד את הארנק עם הויזה והכל, למצוא ארנק עם ויזה והכל ולגלות שהוא שייך לפרופסור מפוזר שהמציא גומי לעיסה מבריק שכותב משוואות ואז לנהל איתו רומן בן שלושה ימים שבמהלכו עוזבים את הבית וחוזרים אליו עם מישהו מקסים חסר בית ושורשים וביחד זורקים את כל הג´אנק מהבוידעם וצובעים את השיער לירוק ומראים לאמא דקה אחרי שעוזבים - סוף סוף.. - את הבית, וכו´ וכו´. יש ?
..............
 

madey

New member
נשמע כמו רעידת אדמה

ממש נשמע כמו רעידת אדמה במיוחד שזה גיל ההתבגרות והכל דווקא. ממש בינגו!!!!!!!!! אהבתי את צורת ההתבטאות שלך וממש הזדהתי איתה. תבנית מדויקת. תודה על התיחסותך.
 
למעלה