בני לא רוצה מוצץ

בני לא רוצה מוצץ

עומרי שלי כמעט בן 40 יום ואני מניקה אותו. הוא יכול לינוק שעות בלי הפסקה ולא בגלל הרעב אלא בגלל שהוא צריך למצוץ משהוא (בני הוא ילד בריא ומוציא הרבה שתן וקיבה). לעיתים קרובות אחרי שהוא נרדם מההנקה, אני מנסה להשכיב אותו בעריסה אך הוא ישר מתעורר בבכי (הוא יכול להרדם עלי שעות) . מדוע הוא מתעורר אחרי שאני משכיבה אותו בעריסה ואיך אפשר להרגיל אותו למוצץ ?. אשמח אם תוכלו לעזור לי תודה !!!

דידולי

New member
תשובה

הוא מתעורר אחרי שאת משכיבה אותו בעריסה כי זה הטבע שלהם הם יכולים להיות הילדים הכי רגועים ושלווים בידיים ונמצאים בשינה עמוקה אבל בשניה שתניחי אותם בעריסה הם יקומו מיד ואני בטוחה שכל אחת כאן תסכים איתי זה פשוט הטבע ובקשר למוצץ גם שלי לא רצתה ואני פשוט לא ויתרתי היא הוציאה ואני הכנסתי והיא דחפה ואני החזרתי עד שיום אחד היא פתאום היתה איתו חצי שעה ולמחרת שעה ועכשיו כאילו בלתי נפרד מוצץ זה חשוב מאוד להרגיל אין קל להרגיע בכי ע"י מוצץ וגם עוזר בלילה למניעת הפסקות נשימה

ציפיק2

New member
נכון שאמרו שמוצץ

נכון שאמרו שמוצץ מונע הפסקות נשימה, אבל זה תחליף לדבר האמיתי כדאי לדעת שברא"ב המלצה זו שנוי במחלוקת

rc11

New member
כי הוא עדיין קטן ולכן מתעורר

נעים לו עלייך, חם והוא שומע את דפיקות הלב שלך. במיטה יותר קר ושקט. תנסי להשכיב אותו איתך במיטה שלך. יותר חם ויש את הריח שלך. אני בכלל השכבתי על הבטן(עד היום) והילדה ישנה הרבה יותר טוב. לוקח קצת זמן עד שהם מתרגלים לישון ברצף ובמיטה שלהם.

feline9

New member
הוא מתעורר כי

הוא נרדם עלייך ואח"כ פותח עיניו לדקה ופתאום רואה שהוא לא עלייך. זה מאוד מעצבן תודי... גם שלי בדיוק עם אותה בעיה. הפתירון החלקי שמצאתי: מניקה בשכיבה במיטה עד שהיא מתחילה להתעפץ, ואז לוקחת אותה עלי, כשאני שוכבת על הגב והיא על הבטן שלי. מרדימה אותה ככה 2-3 דקות ואז מחליקה אותה למיטה.

דידולי

New member
האמת שיש עוד שיטה

כשאת מחזיקה בידיים לעטוף בשמיכה טוב וככה כשאת מניחה בעריסה ההרגשה שהנחת אותם היא מזערית כי כשאת מחזיקה בידיים כמובן מעבר לפעימות ליבנו והריח שלנו אנחנו מחזיקים אותם צמוד לגופנו מחזיקים להם את הידים שהם עדיין לא יודעים לשלוט בהם וכאשר אנחנו מניחים אותם יש להם את הקפיצות של הגוף מאחר והם לא שולטים בידים שמבהילות אותם והם כאילו הרגישו ששמנו אותם בעריסה וע"י עטיפתם בשמיכה לא יהיה להם את תנועת הבהלה ושוב מיזעור ההנחה וההרחלקה מגופנו תנסי שווה אצלי תמיד עבד

אפשר לגדל גם בלי מוצץ

תאמיני לי.... עשיתי את זה עם שתי הבנות.... העניין הוא הטריקים הקטנים- למשל- להניק אותו בשכיבה במיטה, ככה הוא נרדם ועוזב את הפטמה, ואת פשוט קמה והולכת ואין צורך להעביר אותו לשום מקום. ואם זה קשה לך- אני פעם הרדמתי אותה עליי - על כרית, ואז העברתי אותה עם הכרית לעריסה. זה גם עבד לזמן מה.

lulyK

New member
יש פה שני דברים שונים.

מוצץ - באמת לא כל תינוק מסכים לקחת. אני כן הייתי ממשיכה לנסות (בעיניי זה מאד מקל על החיים). מעדיף ח\לישון רק על הידיים - מאד מאד מוכר. מבחינתי כל עוד בשנת הלילה הוא מוכן לישון בעריסה, שלא ייצא מהמנשא במשך היום.

למעלה