אני בן 15 טוב נו צריך מישו גדול פה...
J j e n n y lopez New member 30/7/04 #24 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יוווווווווווו נקרעתי חחח זקנה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואת השם למעלה את לא כזה גדול אתה יודע יש פה אנשים הרבה יותר גדולים פחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יוווווווווווו נקרעתי חחח זקנה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואת השם למעלה את לא כזה גדול אתה יודע יש פה אנשים הרבה יותר גדולים פחחחח
א אחת בטרוף New member 30/7/04 #27 חחחחחח........./images/Emo14.gif אני ממש עוד מעט בת 15....איזה מזל אתה??
פ פירבולירה New member 30/7/04 #30 ../images/Emo77.gifמזל טוב מאמי!!!!../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif
נ נופרי המאמי New member 1/8/04 #37 12 וחצי איך? הרווחתי שנה נולדתי בדצמבר סוף השנה אז הרווחתי שנה מי שהבין הבין מי שלא יותר טוב[ אבל זה נחמד שהרווחתי שנה אם הייתי נולדת קצת יותר מאוחר הייתי מפסידה ועוד לחשוב שנולדתי פג בחודש ה-8 אממממממממממ
12 וחצי איך? הרווחתי שנה נולדתי בדצמבר סוף השנה אז הרווחתי שנה מי שהבין הבין מי שלא יותר טוב[ אבל זה נחמד שהרווחתי שנה אם הייתי נולדת קצת יותר מאוחר הייתי מפסידה ועוד לחשוב שנולדתי פג בחודש ה-8 אממממממממממ
ט טלטל היחידה New member 1/8/04 #38 אני........ 12 תשע חודשים ו12 יום..... אני עולה ל-ח' ואל תשאלו... אני בכיתה מדעית שזו כיתה כזו שאמורה להיות טובה בהכל.... ואני כזאת לצערי...
אני........ 12 תשע חודשים ו12 יום..... אני עולה ל-ח' ואל תשאלו... אני בכיתה מדעית שזו כיתה כזו שאמורה להיות טובה בהכל.... ואני כזאת לצערי...