בני כמה אתם?

AYELET1

New member
בני כמה אתם?

מתי רכשתם את ה-PDA הראשון? במימון עצמי או במימון ההורים/סבים/דודים/מאהבים וכו'? (וכן, הרעיון אינו שלי...)

castroman

New member
אני אני ../images/Emo3.gif

אני בן 18, את הPDA הראשון רכשתי בגיל 14 וחצי - במימון של אבא ואמא כמובן

mikeoreli

New member
בסדר

אני בן 25 ואני רכשתי את הקסיופיאה E200 שלי לפני שנתיים במימון עצמי. כמו שאתם מבינים, אני הולך לרכוש את ה4705 החדש ממש בקרוב.

AYELET1

New member
ואני התחלתי עם מכשיר ג'ינייס לפני

כ-4 שנים פאלם לפני 3 שנים פוקט השנה ואפילו שכנעתי את בעלי לעבור לפוקט (מכלום) כי הוא רוצה דסטינייטור (שרק לא ידיחו אותי עכשיו מפורום פאלם
) אני מניחה מחשבון מדעי בתיכון לא נחשב למכשיר... והמכר מהסיפור, הוא עדיין מחזיק פאלם V עם 2 מגה אך מכיוון שהוא נחמד, הדבר נסלח לו

AYELET1

New member
אה, שעחתי...

אני בת 100, בדיוק כפי שכתוב בכרטיס האישי שלי...

mikeoreli

New member
רגע...

מכשירים כמו הג'ניוס גם נחשבים? אז לי היתה איזו אירגונית עם ספר טלפונים לפני איזה 6 שנים ואבא שלי קנה לי אותה במתנה.

castroman

New member
../images/Emo45.gif כנ"ל...

היה לי בכיתה ו' אני חושב "סופר מליונר" מילון באיזה חמש שפות, ובעיקר ישומי PIM.

divecon

New member
אני יותר מנדיב ../images/Emo98.gif

אני בן 26 בשנת 2000 הפאלם VX הראשון שלי --> נתרם לטובת אחי הגדול. שנת 2003 ה IPAQ הראשון שלי 1910 --> נמסר בירושה לאחי הקטן שנת 2004 ה IPAQ הנוכחי 4150 --> כנראה זמני עד שנמצא למי לתרום במשפחה. כולם על חשבוני... דרך אגב אחי הקטן קנה PALM ZIRE 71 שנמכר בחצי מחיר לאחיה של חברתו. בקיצור כמו שאתם רואים הכל נשאר במשפחה

AYELET1

New member
../images/Emo6.gif מערכת היחסים במשפחה אצלכם,

היא מהמורכבות הידועות עד היום
מזמן לא ראינוך כאן

AmiDebesh

New member
היי איילת,

אז ככה. אני בן 44. המכשיר הראשון שלי היה Palm IIIC שהועבר לחבר לאחר מכן Palm 515 שאני עדיין משתמש בו. לפני אחרון היה לי Zire 71 שאחרי זמן קצר הועבר לאחי דרור המבקר לעיתים קרובות בפורום פאלם וחברים. ואחרון חביב ידידי ה-Mio 558. וכפי שכבר ציינתי הוא לא לבד...

AmiDebesh

New member
וכולם נרכשו על ידי כמובן

וקצת באיחור ובכל זאת שפע ברכות ליום ההולדת. כל הכבוד לך ולשאר החברים על הזמן שאתם משקיעים בלעזור לאחרים.

danielshar

New member
10 שנים עם מכשיר כף יד

בן 29, החתלתי עם פאלם פרסונל 0.5 מגה זיכרון לאחריו פאלם פרופשונל לאחריו V אחריו Vx אחריו מכשיר של אינטל Rex לאחריו מכשיר פאלם של סוני NR70 לאחריו ipaq 1910 וכעת 1940. Cheers,

הי אני די חדש פה......

ב 2000 היה לי clie שחור לבן לא זוכר איזה דגם. היום יש לי כבר שנתיים clie nr70 . ו"מחר" (בשאיפה) אני רוצה לעבור לפוקט PC אולי ה 4700 החדש ואולי ה אי מייט החדש עדיין מיתלבט. בכול מקרה עיצה תעזור לי אבל גם הצעות למחיר טוב על ה CLIE יעזרו לי................ אה, וכן על כולם שילמתי במיטב כספי.

danielshar

New member
מסתבר שהגודל כן קובע

ריתי לנסות את מערכת ההפעלה של מיקרוסופט ומשהו יותר קטן מבחינת הגודל. לכן עברתי ל- 1910 אבל מהר מאד עברתי ל- 1940. היום אני די משוכנע שלמי שיש ניסיון עם מכשירי כף יד ועל אף העובדה שחלק גדול מהפרמטרים של מכשירי פאלם ו- ipaq דומים (כמובן בהתאם למהדורות 4XXX ו- 19XX ולמקבילים בפאלם, הממשק הגראפי והיכולות מביאות אותי לחשוב שעדיף ipaq ולכן עברתי ונשארתי עם ה- ipaq. CHEERS,

2cookie

New member
15,

הראשון היה מלפני... אממ- הרבה זמן, בסביבות השנתיים, קאסיו pocket viewer ישן מאד. תמיד הPDA במימונו של אבא...

למעלה