בני זונות !

כRובי

New member
בני זונות ! ../images/Emo46.gif

גנבו לי בלילה את הג'ק לאופנוע ! (לא את רגלית הצד שהרי זו לא מורכבת כבר על הקטום, כי אם את הג'ק ההידראולי שתמך באופנוע מלמטה והניף את שני הגלגלים באוויר) החולירות הרימו את האופנוע שהיה נעול בהמון שרשראות ומנעולים, הניחו אותו על הגדר שליד, ולקחו את הג'ק איתם! בני זונות, כבר אמרתי ?

Moo Moo

New member
../images/Emo46.gif

ממש מעצבן. אבל במיקרים כאלו תתנחם בזה שבמקום להניח אותו על הגדר הם יכלו להעיף אותו על הריצפה ולשבור כמה חלקים בדרך, הזונות
אל תדאג יהיה בסדר

כRובי

New member
דווקא זה פחות מדאיג אותי...

גם מדובר על KTM (שכבר הוכיח שנפילות כלל לא מזיזות לו) וגם הוא קשור לאותה גדר בצורה כזו שבמידה ומישהו יתעסק עם האופנוע, אז הוא לא ייפול מהג'ק לכיוון הריצפה אלא יישאר תלוי על השרשראות שיימתחו. (המחשבה אז הייתה על ילדים שנוגעים באופנוע ומחשש שהאופנוע ייפול לכיוונם, לא על גנבים שמתכננים על הג'ק עצמו...
זונות!)

alophind

New member
קח פיתרון זול , ותזהר , יכול להיות

שהאופנוע שלך סומן.ומאיפה לך שאלה חבורת ילדים ? בכל מקרה הנה דוגמא לרעיון שכמה חברה מחו"ל עשו: שמו על האופנוע אזעקה בסגנון של דלת מוסך שזזה (מאוד זול ופשוט שמחזיק ל 50-100 מטר ועובד על בטריות - השאירו את זה בתיק כלים ב DRZ) עכשיו , מה שבתמונה נראה גדול ומסורבל , אבל יש כאלה שהמקלט שלהם הוא ממש כמו ביפר ואתה יכול ללכת איתו על החגורה , והחלק השני מצידי אתה יכול לחבר באזיקון לאופנוע/שרשרת ובבוקר להשאיר בבית או לקחת איתך. בטריות מחליפים פעם בחודש.. לא נורא...

alophind

New member
טעות שלי... כתבת...

"המחשבה אז הייתה על ילדים שנוגעים באופנוע ומחשש שהאופנוע ייפול לכיוונם, לא על גנבים שמתכננים על הג'ק עצמו" ומשום מה זכרתי אחרת...

avlol

New member
למה פתרון זול

מה שהכי מעצבן שאתה לא יודע מי , בנוסף לפתרון המוצע כאן אני מבין שיש חצר ? האם יש מחשב בבית? האם זהו בית דירות או פרטי? למה אני שואל. אני התקנתי מצלמת אינטרנט (יש לא מעט סוגים הכל עניין של מחיר) המשקיפה החוצה לכיוון כניסה או היכן שאתה רוצה. מחובר לחשמת ולמחשב (שבין כה וכו עובד 24/7) וסימנתי אזור שאם יש בו תנועה הוא מצפצף ויש תוכנות שאף יכול לשלוח מייל בנוסף הוא גם מקליט את מי שנמצא באזור המוגדר (אפשרות לשמע תלוי במצלמה ובתוכנה). אז יש גם התראה , וגם וידאו וגם קול - מחיר? הכל יחסי

mishmishoid

New member
the web cam is a good idea

I dont thing kids would steal a jack.... probably some fucker that also has a bike. p.s about the web-cam : make sure you have an image that is good enugh to identify faces, or else its good for nothing.. (at night i would add a spot light that turns on, since these cam's dont work well in poor light )

bikerman

New member
אני פשוט חושב שצריך לעשות משמרות

מארבים,ולתפוס את הבני זונות.מה אתם אומרים?אני מתנדב.

45degrees

New member
כאילו DA?

עכשיו אני כבר לא מתאמץ להרים את האופנוע על הספסל המעאפן....
כרובי ברצינות - תתכונן לפעם שניה יותר חמורה. הם יוצאים נקי וכמו שאומרים - חלון קורא לגנב. ממליץ להזיז את האופנוע לכמה זמן מהמקום הנ"ל או להשתמש בספוט שנדלק אוטומטית שאי-אפשר לחבל בו בקלות. כמו כן - פודלים הם אזעקות בסדר גודל הרבה יותר יעיל מכלבים גדולים. כמובן שאני מכחיש: 1. מלכודת דובים עושה יופי של שביל אדום אח"כ - להתחקות אחרי הגנב 2. רוגטקהמסיבית (אלה עם החיזוקים על היד) יכולה להעיף גולות ברזל מדויק ולמרחק רב. מקור הגולות יכול להישאר במסתור. 3. לקראת החורף - זרנוק של מים בלחץ גבוה הוא איכותי ביותר. 4. למלא את הרצפה גריז במקומות איכותיים - אתה תדע איפה לא לדרוך, ההוא עם השבר בגולגולת כנראה שלא... מכחיש

Le Duke

New member
צודקת. גם מרעישים וגם נושכים

אווז בודד לא שווה הרבה. הם עובדים בקבוצה.

למעלה