בני זוג

דנטל

New member
בני זוג

נעדיף שיהיו גם כאלה שסובלים מבעיות שינה או לא? מצד אחד, נראה לי שהייתי מעדיפה מישהו שמבין את הסבל ואחד כזה שלא אקנא בו שהוא רק מניח את הראש על הכרית ונרדם (כמו שהיו עם בני הזוג שהיו לי). מצד שני, לחיות עם מישהו שגם סובל, עשוי להרוס גם את ההזדמנויות המעטות שכן מצליחים לישון בהן טוב.

ורד302

New member
אכן שאלה קשה

אבל בינתיים אני לא מוצאת לא את זה ולא את זה...

דנטל

New member
לא מחפשת

אבל פתאם תהיתי לגבי ההעדפות שלי אם הייתי מחפשת ולא יודעת מה עדיף.

ToryMaster

New member
המממ

אני חושבת שהייתי מעדיפה מישהו שלא סובל מהבעיה. אין דבר שמרדים אותי יותר מלהתרכבל עם מישהו.

דנטל

New member
מה? איך אפשר לישון ככה?

לא מסוגלת לישון כשנוגעים בי. בני הזוג שלי ידעו שאין אצלי דבר כזה לישון מחובקים. הנסיון גם לימד אותם שאני לא סתם אומרת, אני באמת לא יכולה לישון כשמשהו נוגע בי חוץ מחתולים.

ורד302

New member
גם אני לא מסוגלת לישון מחובקת

מתחבקים לפני... ואחר-כך הולכים לישון. אצלי זה לא הולך ביחד.

ר פ א ל ה

New member
אוי ואבוי

עוד אחד כמוני! הרגע הזה, המומנטום של הנה הנה אני נרדמת! הוא כל כך רגיש! אם היה מישהו בא ומקלקל לי את זה בדיבור או סתם בהסתובבות במיטה הייה מתעופף לו המומנטום....ואיזה עצביםםםם היו מגיעים בעקבות זאת!

דנטל

New member
קשה לי לבחור מה עדיף

כל כך מבינה את מה שאת כותבת, אבל חויתי תסכולים אדירים מהאופציה השניה. טוב, נו, בינתיים אני לבד (בחרתי בכך בלי שום קשר לנדודי השינה) וזה כנראה הכי טוב בשבילי.

קשה.. קשה.. ../images/Emo8.gif

בן זוגי היקר רק מניח את הראש.. ונרדם.. מצד אחד אני מקנאה.. מצד שני - משעמם לי לבד.. ובאסה להיות בשקט בשקט שלא יתעורר

דנטל

New member
נדמה לי

שלפעמים הייתי מוציאה עליהם עצבים רק בגלל הקנאה הזו. לפעמים אפילו רציתי להעיר אותם מרוב שקנאתי. זוכרת את עצמי מסתכלת עליהם ישנים ובא לי להביא להם סטירה. זה היה יוצר אצלי מין תחושת שנאה באותם רגעים. הייתי שונאת אותם על זה שהם בשניה נרדמו ולי יש עוד איזה שעתיים של לבהות בקירות. אני נזכרת בזה ומתעצבנת. אבל שיהיה מישהו כמוני? לא נראה לי שזה רעיון טוב.

מסכימה איתך..

אצלי העצבים מגיעים רק כשרבים או מתווכחים תוך שנייה הוא ישן ואני אוכל את עצמי ברגעים כאלה אני יכולה לאבד שליטה..

למעלה