בני זוג...

jeniam

New member
בני זוג...

אוקיי, אז השאלה שלי היא כזאת- האם אתם מסתכלים על מוצא בבחירת בן/בת הזוג או שזה לא חשוב בעינייכם? אצלי למשל זה מסובך קצת, כי אני לא עושה אפליות ואני לא חושבת שמוצא זה דבר חשוב, למרות שכשיש רקע משותף זה נחמד, אבל רוב החברים שלי לשעבר היו ממוצא רוסי. (בעצם רק אחד לא ממוצא רוסי...מעניין..) וזה לא שבחרתי במיוחד... זה פשוט יצא ככה. איך זה אצלכם?

ymz

New member
אצלי זה ההפך

אף פעם לא יצאתי עם עולים מרוסיה, כל החברים שלי היו ילידי הארץ. האמת, מאוד נחמד לבלות עם חבר'ה רוסים וגברים שעלו מרוסיה הם יותר ג'נטלמנים מילידי הארץ אבל לכל דבר יש מחיר - הם, לא הכולם רק אלו שאני הכרתי, ממש שוביניסטים . אז אין מצב שאוכל לצאת עם אחד כזה.

vk3

New member
אמממ...

כמו שפרויד אמר: " כשאנחנו טועים אנחנו מתכוונים לכך" ( אמרה לי אחת בפורום בהקשר למשהו אחר
). אז אולי באמת בחרת את בני זוגז ללא כוונה, בתמימות ובצורה אקראית לחלוטין... אבל הרבה תלוי גם בחינוך שקיבלנו. כי למשל אצלי במשפה אני כול הזמן שומע ( לרוב מסבתא), לא משנה לי איזו בת זוג תהיה לך, אבל אני רוצה שהיא היה כזאת וכזאת...
ומאז שעלינו לפה עשו לי שטיפת מוח עדינה *שעדיף* שבת זוגתי תהיה גם עולה. כי אחרת זה יהיה יותר קשה לכול המשפחה ופחות נוח וכול שאר הסיבות... אז ברור שהיום, אני כבר מסתכל יותר על עולות ונמנע מלהסתכל על ילידות, אבל אני לא שולל. סוף כול סוף, מה שלבי ייבחר זה מה שיהיה ואף אחד לא ייתנגד לאהבתי. עוד תוכלי לקרוא על כך בשירשור דומה שמישהי כבר פתחה...

Krishi

New member
אצלי לא משנה

חברות לא היו לי אבל יצאתי גם עם רוסיות וגם עם ישראליות (ואפילו אחת גרוזינית... חחח) מה שבא ברוך הבא...

l1zard

New member
אמממ...

זה לא שאני גזענית או משו.. ממש ממש ממש לא.. ואין לי בעיה עם ישראלים... אבל אני מעדיפה עולים.... אני פשוט לא נמשכת לישראלים.. ואין מה לעשות :)

AcesHigh

New member
זה לא משנה לי בעיקרון.

עם רוסיות זה קצת בעיה.. כי כשהן בחבורה אחת הן מדברות רוסית אחת עם השנייה ואתה נשכח בפינה ומנסה לנחש אם יורדים עליך או שפשוט הן מדברות על שיעורי הבית בלשון.. אבל ככה, אין בעיה....

Zot ani 1

New member
אני....

אני חושבת שהמוצא כן חשוב בבחירת בן או בת זוג כי בדרך כלל המנטליות שונה לאנשים ממוצא שונה ובכלל יש יותר דברים דומים... אני בכל מקרה מעדיפה בנים ממוצא רוסי....

טוב..

עד היום חבר אחד שלי (וזה לא היה ממש חבר הקשר נמשך מקסימום שבועיים) היה רוסי. לא יודעת למה, אבל דווקא הייתי רוצה קשר עם רוסי, לדעתי חלקם די אינטיליגנטי ויש לנו תחומים דומים (כמובן שלא כולם, כמו ה"לשעבר")

למרות שממש

לא התכוונתי להתחתן דווקא עם בחור רוסי, זה מה שקרה בסוף
. אם כי בעלי עלה בגיל 6, אז הוא "רוסי" בערבון מוגבל מאוד. כנראה שהעניין הזה של המנטליות חזק מאתנו.

Angel lips

New member
אני הרוב יוצאת עם רוסים

לא בגלל העדפה אבל ככה זה יוצא כי זו החברה בה אני מסתובבת.. אבל בעבר היו לי כמה חברים ילידיי הארץ...

sweety01

New member
למי שנשארה עדיין ה"מנטליות" הרוסית

כנראה יותר קל עם בני זוג רוסיים. כי אני למשל ממש נהנת בדיסקוטק רוסי (שלא לכל ישראלי זה יהיה נוח ומעניין שם), מסרטים רוסיים ישנים שלפעמים אפשר לספר איזה בדיחה משם (שאף ישראלי לא יבין), לשמוע מוסיקה רוסית ואפילו להגיד דברים בסלנג הרוסי אם לא יהיה עם מי לחלוק את זה, זה יעיק על הנשמה לאט לאט

LudaGirl

New member
המממממ

לאממש משנה לי.. כאילו, תמיד הייתה לי משיכה לרוסים.. לא יודעת.. אבל אחרי שאתה אוהב מישהו לא אכפתלך.. חבר שלי למשל, עירקי, והוא מדהים.. ולא אכפת לי אם הוא רוסי או כל דבר.. והוא הכי לא ערס בעולם, או כמו שאתם חושבים כשעולה לכם המילה עירקי בראש..

elena302

New member
אצלי זה ככה..

אף פעם לא יצאתי עם מישהו רוסי. עליתי בגיל 5 לפה ואף פעם לא הרגשתי שייכת לחבורות רוסיות. כל החברות שלי לא רוסיות ואני גם לא מסתובבת במקומות רוסים (למרות שהייתי רוצה). לפעמים יש לי את ההרגשה שאני לא שייכת לשום מקום. במקומות רוסים- אני ארגיש לא שייכת ואני גם לא מתחברת לכל ה"ערסיאדה". אבל איכשהו מסתדרים

elena302

New member
אף אחד?

אני מירושלים ואו שנדמה לי או שבאמת יש פה ה-מ-ו-ן ערסים. קשה... קשה...

למעלה