בני זוג שפוטים...

בני זוג שפוטים...

מה אתם אומרים על בני זוג שפוטים?בני זוג שכל מה שתגידו להם הם יעשו... למישהו/י היה בן/ת זוג שפוט?

לא היה ולא יהיה!

זה מגעיל אותי.

fishey

New member
זה דיי דפוק ..להיות שפוט ...

ניראה לי שזה דיי הורס את כל הקטע של מערכת יחסים, אמורה להיות "הדדיות" ואים מישהו שפוט זה אומר שאין ...

yardenj

New member
תלוי בבחורה

כמה זה "זמן" אצלך? חודש?שבועיים?שבוע?

כמה זמן שצריך...

תלוי בבן אדם...אצל כל אחד הרף שונה. אבל בכלל,לדעתי מערכת יחסים כזאת היא בכלל לא תקינה.

yardenj

New member
למה לא תקין?

אתה נהנה?כן,היא נהנית?כן,אז מה לא תקין?

fishey

New member
מה לא תקין ?

ואתה זרקת את הבחורה בגלל שהיא לא מספיק חכמה ... נו מה אתה טמבל ...כמה זמן אתה תחזיק מעמד בלרצות מישהי בלי לקבל כלום בחזרה

yardenj

New member
שאני אהיה השפוט?

בטח!שניה אחרי שאני אלבש חצאית מיני,גרביונים ופאה בלונדינית ואלך להסתובב במועדוני גייז.

jessy19

New member
../images/Emo4.gif

לדעתי אם הקשר בנוי על יחסים בהם אחד הוא המחליט על הכל והצד השני הוא הצד הממושמע שעושה כל מה שהצד הראשון רוצה- זה מראה על ליקוי בקשר ובאופי של האדם וזה קשר בעייתי כי לאדם אין שליטה על חייו למעשה.

black side

New member
אי אפשר להעריך אותם

והערכה זה חלק חשוב בשבילי בבן זוג, אני חייבת להעריך אותו במובן מסווים, ופשוט סמרטוטים לא ניתנים להערכה חוץ מזה שאי אפשר לנהל איתו שיחה כמו בנאדם נורמלי זה פשוט לא עובד

בני זוג שפוטים:

איכס! זה פאתאטי! זה מגעיל כשלאנשים אין דעה משלהם והם בעצם הצל שלך אם אני ירצה כזה דבר אני יקנה לי כלב... אני בחיים לא יהיה כזאת זה לא האופי שלי

free soul

New member
מה זה שפוט?!

אני חושבת שזאת מילה מאוד שלילית. בן אדם שאוהב את בת זוגתו וההיפך הם יעשו הכל כדיי לרצות. תלוי אבל מה זה! אבל שפוט? זה לא הגזמה?

דולבי 20

New member
בן זוג שפוט, סוף הדרך!!!

לי היתה בת זוג שפוטה אנשים!!!!!!! זה הדבר הכי טוב בעולם... בייחוד בקטע המיני כאשר הבת זוג יפהפיה וחטובה לגמרי!!!!!
ואפשר לבקש דברים, ולהגשים פנטזיות... (בתנאי שמתייחסים אליה יפה כמובן...)
לא כדאי לעצבן בנות זוג שפוטות...
חחחחח סתם, תהנו לכם כולם!!! So take care now, bye bye then

למעלה