בני השרון

70414

New member
בני השרון../images/Emo87.gif

תושבי עירי היקרים... יש קבוצת כדורסל שהם נכון להיום מקום ראשון בליגה...לפני מכבי תל אביב!!! והם מייצגים גם את עירנו הירוקה הוד השרון.. הקבוצה הזאת זקוקה לאוהדים כי העידוד שלה פשוט זוועה! אז עכשיו אני קורא לכם תושבי הוד השרון בואו בהמוניכם למשחקים של בני השרון באולם מטרווסט ברעננה ואתם יכולים גם להכנס לאתר של הקבוצה http://www.shar.co.il/default.asp אווווווו...השרון עולה, השרון עולה, השרון עולה, השרון עולה!!!
 

La Gamba

New member
טוב, משחק מורכב במעט

ולמה, כי צריך לשמור על הכללים. זהו משחק מוכר יחסית, והוא דורש השתתפות מכולם. אני מתחיל וכותב קטע קצר (עדיף משפט), וכשאני מסיים, אני כותב את המילה האחרונה בכותרת. ואז הבא ממשיך מהמילה הזו. חוקים- אסור לפתוח ולקורא את ההודעות עד שהמשחק נגמר. יש שאלות?
 
אני מכירה! אני מתה על המשחק הזה../images/Emo70.gif

את כותבת משפט קצר.. את מתחילה את המשפט במילה בכותרת ואת המשך המשפט את כותבת בתוך ההודעה עכשיו לקוראים אסור לפתוח את ההודעה הם צריכים להמשיך את המשפט בהקשר למילה הראשונה ולעשות כמוהו, לשים את מילה הראשונה בכותרת, ואת המשך המשפט בהודעה עצמה.. אני צודקת בנימין
 
למעלה