בני הקטן

בני הקטן../images/Emo163.gif

ברכות לכולם. רציתי לשתף אתכם במשהו וגם להתייעץ. יש לי ילד בן 4.5 , ילד מקסים ושובב מאוד. הוא מטופל בהתפתחות הילד בגלל בעיית מוטוריקה עדינה,קשב וריכוז וגם היפראקטיביות. יש לו בעיית התנהגות,הוא מרביץ לילדים,יורק וגם מקלל. יש לי די הרבה חיכוכים עם אנשים בגללו. אבל הוא מקסים!!! הוא ילד נפלא ואני יודעת,אני יודעת שהוא מאוד חכם ואמפטי,יש לו חוש טכנולוגי מדהים והוא יכול לבנות מלוגו כמעט כל דבר. יש לו פלפל שכזה והוא בעל הבית,אני יודעת שהוא מאוד יצליח כשיגדל מהבחינה המקצועית כי אין בנאדם שיוכל לעבוד עליו,הוא יותר מדי מתוחכם לזה. אני רק רוצה שאנשים כבר יראו את האני האמיתי שלו,שהוא יגדל ויתחיל להמם את כולם,בחכמתו,בתיחכום שלו וכמובן ביופיו כי הוא ילד יפהפה ,גבוה,מרשים וחזק. אני לא רוצה שהוא יפנה לצד השלילי שלו,אלא,יקח את כל האנרגיות שבו-והן רבות,ויפנה אותן לאפיקים חיוביים. מהפה שלי.

הילד שלך הוא ילד מקסים

הוא בא להיות מורה רוחני לנו ולאחרים. מי שלא יודע לקבל אותו יצטרך לעבור שינוי ילדים רבים כאלו הגיעו משנת 1989... קוראים להם ילדי אינדיגו והיום רבים הם גם ילדי הקריסטל יש להם איקיו בן 130-140 תמשיכי ללכת עם האינטואיציה שלך ואל תתני לאף מחנך ואף מורה לקלקל לך את הילד. אל תסכימי לשום תרופת רטלין. אשמח להיות איתך בקשר ולהסביר לך את דרכי הטיפול בו. כל מה שהילד שלך זקוק זה להרבה חום ואהבה. מערכת החינוך לא יכולה לספק זאת. חבקי אותו ונשקי אותו בכל הזדמנות. הוא יגדל להיות מאד מוצלח חזקי ואימצי

למעלה