בני דודים

בני דודים

מכירים את התופעה שיש בן דוד בדיוק באותו גיל וכל הזמן זה בילתי נמנע להשוות?. שכנים מילא - לכל אחד יש סבא וסבתא משלו.. אז ככה , השנה היתה מאד פוריה אצלינו במשפחה. לאשחר יש בת דודה שנולדה יחד איתו(בשבוע 40 אבל ), בת דודה שנולדה בתאריך המשוער שלו, ובן דוד נוסף שנולד מספר חודשים אחרי כולם, אבל כמובן שוקל יותר ממנו, והוא רק בן ארבעה חודשים . מיותר לציין שהשתיים הראשונות עוקפות אותו בסיבוב בהתפתחות . אז עם כל זה שאנחנו לא משווים , ולא לחוצים , אני מרגישה שהוא לא מקבל את הקרדיט המשפחתי על התפתחותו המדהימה יחסית לכל המוראות שעבר . כאילו זה כל כך מוחשי ההשוואה הבילתי נמנעת -הנה איך שנראה הגיל הכרונולוגי שלו , הנה איך שנראה הגיל המתוקן שלו ... טוב, נו, צרות של עשירים , והעיקר הבריאות כמובן.ודרך אגב - אנחנו בני שנה!!!!! (ועדיין בגדי NB עולים עלינו)....

יום הולדת שמח אשחרון!!! ../images/Emo42.gif

שיהיו לך רק שנים יפות ובריאות ואת בגדי ה-NB תלביש לבובה שלך! מה זאת אומרת דרך אגב?! זה הדבר הכי חשוב!! לחברה שלי יש ילד בן חודשיים ששוקל כמו יערה בגיל 10 חודשים... מוכר מאוד. אני יודעת שאת לא לחוצה ולא משווה. אבל זה עדיין מרגיז. לכל מי שאומר לי שיערה קטנה, אני אומרת שיחסית למשקל הלידה שלה אני מאוד גאה בה
אז בדיוק בשביל זה יש לאשחר אמא, שיודעת להעריך כל התקדמות. לנו אין בני דודים (אני בת יחידה, האחים של בעלי רחוקים מאוד מילדים) אבל אני רואה ילדים בני גילה אצל חברות, בגינה, ובמשפחתון. באמת בגיל שנה היו פערים מאוד בולטים, אבל בסביבות גיל שנה וחצי היא נתנה זינוק התפתחותי עצום והיום מי שרואה אותה שואל אם היא בת שנתיים ואני בגאווה אומרת שכן!

למעלה