בני ברק

בני ברק

איפה יש מקומות יציאה בעיר הזו? איפה? איפה יש מקום שקט בלי כמויות של אנשים? בלי לחות? אני לא מכירה מקומות יציאה בעיר הזו. אשמח לעזרה.

זה מה שאמא שלי אמרה לי

כל הסניפים אותה כשרות? זה מתאים לפגישה ראשונה? אם לא יהיה שם מקום אז מה יש עוד בסביבה? קרה לי שנקבעה פגישה לאיזה מקום והלכנו לחפש מקום אחר כי לא היה שום מקום ישיבה פנוי.

כמדומני שזה "בית יוסף"

יש שם מקומות ישיבה בשפע. אם לא, אתם יכולים ללכת לאיילון, זה כמה דקות משם...

תודה. קפה קפה מתאים לפגישה ראשונה? מה יש לעשות באיילון בפגישה ראשונה?

חח ועוד לאחת שבקושי שותה לגימה בפגישה

מתאים, תלוי עד כמה את זורמת, עד כמה הוא..

לטייילללל :) זה נחמד בפגישה ראשונה, זה משחחר לחצים ומתחים..

קליט

New member
בבני ברק יש "תקנה" שמשעה מסוימת

מעלימים את הכסאות במסעדות ואין מקום לשבת בו . . שמעתי שליד העיריה יש גן שאפשר לטייל בו . *"המסעדה היהודית" הוא לא המקום הכי נחמד, הוא מלא באנשים ובהמולה ובאוירה לא נחמדה .

קליט

New member
‏~‏ אצל פלאפל צנעני !! :)

בהמשך של רחוב "חזון איש" ב"רמת גן" - יש קניון קטן ובנינים גבוהים וגן מקסים לטייל בו . סוגרים את הגן ב 11 וצריך לוודא אם יש שמה שער פתוח אחרי 11 . זה מקום מומלץ . בהצלחה !

maccabist 1

New member
קפה קפה בבן גוריון הוא מהדרין.

ואם עמוס אז ארומה ממול ליד המזרקה, אפשר לשתות אייס קפה שם,אין בעיה הלכתית.

Silly Wisdom

New member
הפארק במרום נווה

הגן שליד העירייה- אבל רק בשעות של הערב המוקדמות. קפה קפה- במגדלי בסר. מול בסר- יש כמה ספסלים ובאמצע יש שם מזרקה. (ראיתי שם כמה זוגות בפגישות). יש את קניון איילון- תלוי כמה את פתוחה. את יש מתחם הבורסה. וזהו נראה לי, אבל אל תשלי את עצמך- לחות יש בכל מקום

Silly Wisdom

New member
יש שם ספסלים כאלה...

ומלא אמהות עם ילדים... אבל בחלק של העירייה ממש- נראה לי שגם יש ספסלים וזה גם נחמד שם... את לא חייבת סתם הצעה...

למעלה