זו הכותרת.....ואני הולכת לראות מה יש בפנים...... מזמן חיפשתי....שמעתי אותו אתמול ברדיו.....בלילה..... וגוגל......מצא ברבע שניה.........ברגע שהקלדתי.....בני ברמן......
אייך אפשר לשכוח ? ה-קרם הראשון מסוגו... מי שמע אז על מסנני קרינה.... מי שמע אז על נזקי קרני השמש... השתזפנו\טיגנו את גופנו בלי הכרה... וא-פרופו הברילנטין לגברים - ספריי נוקשה לנשים... ורולים ובייבליס לשיער.... מזכיר לי גם - את הסרטים הצבעוניים שאמא שזרה לי בשיער.. סרטים מסאטן שאמא טרחה לגהץ ולעמלן... היו ימים... שבוע טוףףףףףף
היו שם קרוסלות כאלו מימי האנגלים..רק הזכרון של הריח עושה לי איחס. היה לנו מ"כ אחד דוד ענבים שהיה כל פקודה צועק פעמיים. למה אתה לא רץ למה אתה לא רץ..? ושמנו לחם בפאוצ´ם..בפונדה.![לפי מגי] אח"כ בני ברמן היה בצוות הווי של פיקוד דרום אם איני טועה..כי בבחינות ללהקת הנח"ל הוא לא הצליח..ובמחנה נופש באשקלון שם למדתי אני הקיבוצניק לרקוד סלוניים אצל עליזה..שלא בדיוק היתה משוש עיני. אבל לרקוד למדתי. היו שם עוד חוויות אבל אני מנוע מלהכנס לפרטים. כי בס"ה גם לא העזנו להכנס לפרטים הקטנים..ההם.! לא ידענו בדיוק מי נגד מי..והמאבק העיקרי היה כמו ב´אסקימו לימון´ נגד הריצ´רצ´ים..! [ובמכנסיים שלנו היו אז כפתורים..כן..!]