בנית אתר חדש

בנית אתר חדש

שלום אני בשלב של חיפוש אחר חברת אתרים אשר תבנה עבורי אתר תדמיתי/שיווקי. כמה מהחברות שיצרתי איתם קשר מציעים בתוך החבילה שלהם את הדברים מסוג - חקר שוק מקיף הכולל הפקה של רשימת מילות מפתח ראשונית לצורך מיקוד במבנה האתר ובכתיבת התכנים הן למשתמשים והן למנועי החיפוש. - תכנון מקדים של קידום במנועי החיפוש -מילות מפתח וכו. - הדרכה בכתיבה שיווקית נכונה למבקרים ולמנועי החיפוש. עבור השירותים האלה הצעות המחיר שלהם עולות ב2000 עד 3000 שח מההצעות ללא כל התהליך של קידום ראשוני חד פעמי של האתר. השאלות שלי הן האם קידום כזה הוא באמת אפקטיבי? האם כדאי להשקיע בו את הכסף הזה? בגלל שאין לי אפשרות לבדוק באמת את טיב הביצוע של הקידום הזה תוך כדי העבודה אלא רק תקופה אחרי סיומה עד כמה החברות באמת עושות את העבודה שלהם בנושא הקידום הראשוני? (האתר הקודם שבניתי לא תכלס לא נעשתה שום עבודה למרות שנאמר לי שכן) אשמח לתשובתכם תודה

MABAlayla

New member
תשובה לא פשוטה

תשובות לשאלות שלך, האם הקידום כדאי? אז מן הסתם שכן, כי ללא קידום או הופעה בעמוד הראשון של גוגל בביטוי רלוונטי לאתר שלך אתה לא קיים, את זה כולנו יודעים. האם כדאי להשקיע את הכסף? תלוי בשני גורמים, האחד האם האתר שלך רווחי ומועד להכניס תעבורה רצינית של רווחים לחברה שלך? הגורם השני הוא האם התקציב שלך ללא סוף? הרי קידום אתרים הוא דבר מסוכן ולא נותנים לכל אחד גישה לקבצים של האתר שלך על מנת לבצע אופטימיזציה, וכמובן קידום שגוי יכול להרחיק אותך ממנועי החיפוש לצמיתות! אז תגדיל את מספר הצעות המחיר שקיבלת ותיראה הבדל מאוד משמעותי, לדוגמא בתור מקדם אתרים מקצועי אני הייתי מבקש כמעט רבע ממה שביקשו ממך, אבל אני לא היחיד. תחפש קצת יותר, ותבין שיש מקדמי אתרים (תבדוק תמיד עבודות קודמות להוכחת קידום נכון ולא שגוי) שעובדים בדיוק אותו דבר כמו החברות הגדולות, הבטחת תוצאות, פרסום ושיווק בכל הרשת, וכמובן תוצאות לביטוים מבוקשים בעמוד הראשון. אם תרצה פרטים נוספים ואף הצעת מחיר ממני לגבי האתר אשמח לשמוע פרטים בה.פ (הודעה פרטית) בהצלחה,

yuvall10

New member
תשובה + ייעוץ

שמי ירון טור ואני בעלים של חברת "טורנט" להקמת אתרים http://www.toornet.co.il וחברת www.2btop.co.il אני פועל מזה 14 שנה בתחום האינטרנט ושלש שנים מומחה בקידום אתרים. לדעתי לא כדאי לך לבצע את ההשקעה. אשמח לייעץ לך חינם ובמידה ותרצה - אוכל להקים לך את האתר ולקדם אותו על בסיס הצלחה בלבד. ירון טור 09-7455398 050-7859779 [email protected]

MABAlayla

New member
לפחות ייעצתי ולא מכרתי את עצמי

למשך כל התגובה שלך אתה רק מספר על מעלליך בשנים האחרונות ותהילתך, קישורים לאתרים וכל זאת עוד לפני שאתה עונה לו השאלה. אז לפני שפסלת אותי למען תגובתך יכולת פשוט לכתוב "עצה נוספת". השאלות היו "האם קידום כזה הוא באמת אפקטיבי? האם כדאי להשקיע בו את הכסף הזה?" עניתי ישירות לתשובות ללא התחשבות בבנית האתר כמו בהצעה שקיבלה. בכל מקרה, שיהיה בהצלחה

RoyceGracie

New member
היי ירון יש לי שאלה

איפה\איך למדת לקדם אתרים ? אפשר למצוא המון מידע באינטרנט, אבל מאיפה כולם למדו ? יש איזושהי רשימת פרמטרים שגוגל הוציאה או שהכל מבוסס על ניסוי וטעייה ?

danielee

New member
אתה פונה לחברות

ומן הסתם שחברות גדולות לקידום יבקשו יותר כסף וינסו להאריך את התהליך ע"י הסברים כאלה: "חקר שוק מקיף הכולל הפקה של רשימת מילות מפתח ראשונית לצורך מיקוד במבנה האתר ובכתיבת התכנים הן למשתמשים והן למנועי החיפוש." "תכנון מקדים של קידום במנועי החיפוש" הבנת אותי. כל חברה לבניית אתרים שמכבדת את עצמה צריכה ליצור את היחודיות לעסק שלך! חייב להיות מישהו שמבין בתחום המיתוג בכל חברה כזו לדעתי. אתה מתעסק כרגע באיך יהיה כתוב האתר ולא איך יקדמו אותו. שים לב, רצוי ואף מומלץ שאתרך יהיה כתוב נכון. מן הסתם אני מניח שחצי מהתוכן אתה תצטרך לכתוב אז בשביל מה אתה זקוק לאנשים שיכתבו את מילות המפתח שאתה כבר יודע עליהם מראש? אני במיקומך לוקח מקדם צעיר בעל מוטיבציה ומנסה לעבוד איתו על התוכן, רצוי מישהו שיש לו תיק עבודות. בהצלחה

אופיר @

New member
קצת סדר בבלאגן../images/Emo4.gif

כדי להקים אתר תדמיתי, שיווקי, פורטל או אתר מסחר אלקטרוני יש צורך באפיון שהוא למעשה סוג של מפת אתר מעמיקה יותר הכוללת את תפריטי האתר , תתי קטגוריות וסוג התוכן שיהיה בכל קטגוריה (טקסט, גלריית תמונות, ווידאו וכ"ו ) . על הבסיס של זה ניתן לקבל הצעה להקמת האתר. רצוי מאוד שההצעת המחיר תכלול מערכת CMS לניהול התכנים באתר . קשה לי לדמיין היום אתר ללא מערכת לניהול תוכן ושליטה של בעל האתר או חברת ה SEO שיבחר שכמובן כוללת אלמנטים בסיסיים ל SEO כגון שליטה בתגי META . לאחר מכן אם מחליטים לקדם את האתר בוחרים חברת SEO , היא יכולה להיות אותה חברה שמקימה את האתר בתנאי שיש לה משאבים והיא מקצועית בתחום זה לא פחות מעיצוב ופיתוח האתר. משום מה יש לא מעט שלמדו איך לבנות כמה עמודים במחולל HTML והוסיפו כמה קישורים וכבר נתנו לעצמם את יקיר "מקדמי האתרים " ואכן יש צורך בנסיון רב וידע מקיף כדי להיכלל כמקצוען בתחום . במידה ונבחרה חברת SEO שאינה החברה שמקימה את האתר , יש צורך להעביר אליה פרטים על סוג האתר כי ממנו תיגזר הצעת המחיר . הפרטים הם : גיל הדומיין, גיל האתר (אם היה אתר קודם ישן על אותו דומיין צריך לעשות הפניות 301) , שפת האתר, סוג מערכת הניהול , יכולות שליטה בניהול האתר, רמת ההירכיה של תפריטים באתר וסוג הניווט בהם (HTML, ג'אוה סקריפט או AJAX). קשה לחברת SEO לתת הצעה מדוייקת ללא הנתונים האלה. מקווה שהבהרתי צד נוסף . בהצלחה אופיר

anat318

New member
זה המחיר כולל בניית האתר?

אם כן, יש צורך לדעתי לבדוק את טיבו של האתר.

למעלה