בניתי כלוב!!

Sweet Fantasy

New member
אקנה מעולה

אני מאכילה בזה אתה חמוסים שלי, אתה יכול לקנות בלב שקט (+ העובדה שהם לא מבצעים ניסויים) ועוד דבר בגילו את הכבר יכול בגדול לקנות אוכל איכותי לבוגרים יש כאלו שיוצאים זול יותר במידה וזה שיקול אצלך (הכסף)

yona311

New member
כסף זה לא בעיה...

אבל אפשר למשל אקנה של בוגרים (adult) או איך שלא כותבים את זה

skarlet ohara

New member
למה לשנות לו מאיימס לאקנה?

והאם יש לך דרך נוחה לנקות את ארגז החול? כי אני לא רואה ככה מהתמונות.

mikonww

New member
צר לי להיות זה שאורס אבלללל

יש לך בעייה רצינית בכלוב והיא סוג הרשת. הרשת שאתה משתמש היא דקה מאוד ותחתוך לחמוסים את החניחיים ברגע שהם ינשחו אותה, והם ינשחו אותה הרבה. זהיא הזמנה לדימומים, חתחים, דלקות, ועוד הרבה דברים אחרים. ממליץ לך ליכנס לחנות חיות כל שהיא שמחזיקה רשתות לכלובים לדוגמה כמו של ציפורים, אתה יודע הפסים פסים האילה ובעובי של 2.5 עד 3 מלמטר. לצערי אני מדבר איתך מנסיון של חבר. עוד דבר נוסף, תצבע את בסיס הכלוב בלקה שקופה ולא רעילה וצבע את התחתית והצדים מספר פעמים, כדי למנוע ספיגה של רייח בעץ עצמו. ביחוד במקרה שישתין מחוץ לארגז צרכים לו ! וגם כן מנסיון

yona311

New member
אמרתי כבר...

שמתי 3 שכבות לקה (לא רואים את זה זה שקוף הרשת תוחלף כבר יום שישי ודשא סינטתי גם יודבק והארסל כבר מוכן לטליה יש הרבה צעצועים ודברים שהוספתי שלא רואים כי הכלוב צולם מיד לאחר הבניה... אני יוסיף תמונות מיד אחרי שסנוף יגיע

mikonww

New member
עוד דבר אחד קטן ../images/Emo13.gif

הדשא הסנטתי לא להדביק אותו ולדעוג שיהיה דשה שטוח הכוונה לא עבה. יש כמה סוגים של דשה סנטתי, תקנה את הכי דק (שטוח) לא יודע אך להסביר את זה. עוד נסיון הסבר שהשער של הדשה יהיה קצר פחות סנטימתר

mikonww

New member
וואי עכשיו שאני קורא מה שרשמתי

אני מבין עד כמה חשוב שאני יקרא 10 פעמים לפני שאני שולח.

WTR

New member
עדיף שלא יהיה דשא אלא בדים ומיטות

מבד.. וכמובן הוא יודה לך מאוד אם תשים ערסל
כל הכבוד על ההשקעה! אתה נשמע ממש מקסים

zulli

New member
הכלוב ממש נחמד

אני מצטרפת למיקי בדעה שהרשת לא מתאימה לחמוסים הם נוטים לנשוך את הרשתות ורשת מסוג כזה היא בהחלט דקה מאוד... חוץ מזה - אני ממליצה לחבר דשא סינתטי לקומות (מוסיף צבע - והם מאוד נהנים להתחכך בזה) ותמיד מומלץ לתלות איזה ערסל להנאה!

WTR

New member
../images/Emo46.gif כשאני התייעצתי אם אני יכולה

לשים דשא סינטטי כולם ענו לי שלא

zulli

New member
אני אמרתי לא?!?!?!?!

ואם כן - אז אני מתנצלת - אני אוהבת מאוד דשא סינטתי

shir92

New member
נחמד ../images/Emo9.gif

אני לא כ"כ מבינה בזה אבל אני מניחה שמה שחברי הפורום העירו הם מבינים ויודעים אז כדאי לעול לפי מה שהם אומרים

למעלה