בניתי כלוב!!

yona311

New member
בניתי כלוב!!

צילמתי כמה תמונות של הכלוב שבנית. לכח לי 5 שעות והכל מחובר מאוד חזק עם סיליקון (לא רעיל כמובן ) ומסמרים

yona311

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

מבט מלמעלה (גם הקודם מבט מלמעלה)

yona311

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

yona311

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

yona311

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gifוזהו

yona311

New member
זהו

מידות: 1.00*70*50 (אורך גובה רוחב) הכלוב מאוד יציב והכל מחוטא (נראה די עלוב) וסמתי עליו לקה מיוחדת והמצע יהיה בדים.. יש לכם הערות או הארות?

yona311

New member
ואיך לא... תמונה של סנוף

אני יקבל אותו השבוע... יותם אני דורש תגובה! נ.ב. תשלח לי מסר לגבי מתי נוח לך למסור את סנוף

carmikush

New member
אחלה כלוב!!! עבודה טובה!!!

כלוב מדהים. איזה כיף יהיה לחמוס שלך..מזל טוב... לא הייתי מתנגדת להיות חמוסה בכלוב הזה...חחח סתם סתם.. אבל באמת כלוב מצויין. קנית כבר אוכל? כלי לאוכל ומים? ארגז חול? חול? תשים לו בפנים צעצועים וערסל שתכין לבד... באמת עשית את הכלוב לבד? כלוב מעולה !!! באמת כל הכבוד לך!!! תהנה מהחמוס כרמי

yona311

New member
את הכלוב אני עוד יצעצע

(מלשון לשים צעצועים חח אני חושב) אני ישים עוד ערסל וכלי אוכל ומים והמון צעצועים שהכנתי מראש (רציתי לצלם את הכלוב בלי כלום כדי שאם יש משהו לתקן תוכלו לראות) אני יאכיל באקנה (עד עכשיו הוא אכל איימס) וזהו בערך

carmikush

New member
איימס נראה לי יותר טוב. אבל

מה שבא לך.. הבחירה שלך... אקנה לא עושים ניסויים בבעלי חיים לא? שווב, כלוב פיצוץ

yona311

New member
תודה

את האוכל אני קונה מחר בצהרים אז מה עדיף? איימס או אקנה?

carmikush

New member
לדעתי איימס אבל אם אתה יכול תקנה:

פרופלן או רויאל קנין בייבי קט או סיינס דיאט אוכל מיוחד לחמוסים. הכי טוב פרופלן לפי מה שהבנתי מהמוכרים.

The Reuty

New member
המוכרים לא מבינים בכלל

הם רק רוצים למכור לך. פרופלן זה לא אוכל משו, אקאנה הרבה יותר טוב.. וכמובן שאקאנה לא עושים ניסויים בבעלי חיים- מה שהופך אותם ליותר טובים מ"המתחרים"

למעלה