בנימין סלע

טל205

New member
בנימין סלע

לאחר שנתפס אותו האיש אני שומע הצעות רבות מה לעשות לו.. אני רוצה לשתף אתכם/ן במחשבה שעברה בי לא מזמן לגבי בני סלע. כמובן מגיע לו עונש וכו וכו.. אך חושבני שמקומו לא בבית סוהר! מקומו במקום שיטפלו בו! כן כן.. אני הייתי שולח את סלע למחלקה פסיכיאטרית סגורה כדי שיקבל טיפול לשיקומו. מה שמגוחך הוא שמר סלע ביקש מספר פעמים לעבור טיפול כזה אך לא נענו לבקשתו. מה דעתכם? האם מקומו בבית סוהר או במחלקה פסיכיאטרית סגורה עם כדורים ועוד דברים שנצרכים לשיקומו? אולי אני טועה,עדיין לא דברתי על זה עם איש אבל נדמה לי שאדם כזה לוקה בנפשו באופן חמור ביותר ולכן עלתה בי אותה מחשבה.נקודה למחשבה.

vanna

New member
../images/Emo45.gif

מקומות בפסיכיאטר סגור עם כדורים וכל זה.. או שוטרינר יבדוק אותו... ויטפל בו

מותר לי

New member
מצד אחד אתה צודק...

מצד שני... תאר לך שהוא משתקם תוך כדי טיפול פסיכיאטרי וכדורים, משחררים אותו הביתה, ויום אחד הוא מחליט שלא בא לו להמשיך עם הכדורים כי הוא כבר "בריא", ושהפסיכיאטר ילך לחפש... (וזה לא תרחיש דמיוני, אני מכירה מקרה אחד כזה מאד מקרוב...) חוץ מזה- הבנאדם חכם, שקול, צלול, מחושב... והוא הוכיח את זה כמה פעמים... אז מה פתאום מחלקה פסיכיאטרית? אולי אחרי שסירבו לו הוא החליט לנסות סוג אחר של בריחה? יש מקרי אונס שהייתי שולחת היישר למחלקה הפסיכיאטרית, אבל לא את בני סלע... (ולמה בעצם שיגאל עמיר לא ילך גם למחלקה פסיכיאטרית סגורה? ולמה לא להפוך את הכלא לבי"ח פסיכיאטרי סגור?)

טל205

New member
פסיכי

כן,לפעמים אנו משתמשים בזה כשאנו רוצים לדמות משהו למשוגע אך מחלקה פסיכיאטרית אינה מטפלת רק במשוגעים! יש אנשים חכמים מאוד! אני חוזר, חכמים מאוד יותר ממני וממך! אנשים שכתבו מחזות וסרטים,במאים וכו,(אם תרצי דוגמאות מפורטות אתן לך במסר) שהזדקקו במהלך חייהם לטיפול פסיכיאטרי.. חלקם נשארו עם טיפול זה במשך כל חייהם. ולאלה שהם מאוד מסוכנים כמו סלע,יש מחלקות סגורות עבורם שמעסיקות אותם ועוזרות להם להשתקם. על בני סלע גזרו 35 שנות מאסר,במקרה הזה הוא באמת לא יוכל שוב להשתחרר ולאנוס אך בואי נפנה לתא אחד ליד סלע,יושב רוצח שרצח את אשתו ובתו,אולי הוא יצא אחרי שהיה ממושכת בכלא וירצח שוב?או לכל הפחות יסגור עוד חשבונות שיש לו לסגור? כך,אין לדבר סוף! בדיוק להיפך,במקרה של סלע שבמילא הוא ישב 35 שנה כדאי שישקמו אותו בצורה מסודרת ותקינה. אגב,יש הבדל גדול בין רוצח לבין אדם שהוברר לנו שהוא חולה נפש(ידוע לך כי סלע החל לאונן מול החוקרת שלו עד שהיא לא יכלה לסבול זאת והחליפו לחוקר?) במקרה כזה אין להשוות כלל לרוצח ויש להפנותו למחלקה סגורה.

EastGirl83

New member
גם זה וגם זה

שיקבל טיפול בכלא... מבלי לצאת החוצה לציבור הרחב. אבל אני גם חושבת שבתי כלא צריכים לטפל באנשים כמו שצריך... ולא לתת להם תנאי כלב.. ואם צריך לתת טיפול אז לתת!

העכביש2

New member
אני לא יכול שלא לחשוב...

כמה מסכן הבן אדם.... אולי הוא באמת צריך טיפול
כמובן עם השגחה צמודה, כי למרות הכל, הוא מסוכן לציבור...

Dolphinea

New member
קשה לי לחשוב על אנס ורוצח כאדם מסכן

מה עם הקורבנות שלו? ועם זה שהוא גמר להן את החיים? גם אחרי שתפסו אותו הוא שלח להן מכתבים דרך אמא שלו... כשניסו לתפוס אותו בפעם הראשונה זה לקח למשטרה חודשיים... כזה פושע מתוחכם לא הייתי מעבירה למחלקה סגורה כי יהיה לו מאוד קל לברוח משם... ואם רוצים להעביר אותו למחלקה סגורה שיסרסו אותו כך שאם הוא יברח הוא לא יוכל לאנוס יותר ומקסימום שיקבל טיפול בבית הכלא.

למעלה