בנימה קצת חיובית

ErrEzS

New member
בנימה קצת חיובית

שלום לכולם... אני יודע שהייתה הרגשה מוזרה עם סיום השביתה שעדיין נמשכת כי אנחנו לא סגורים לגבי מערכת השעות וכאלה אבל רציתי להזכיר שוב שקצת סבלנות ווולאק יהיה בסדר בשביל להזכיר לנו לשמור קצת על חיוך רציתי לבקש שכל אחד (אחת בתאכלס) ירשום משהו אחד טוב שהיה לו הסמסטר, שיעור, חוייה, משהו חדש שהוא למד, אנשים שהוא הכיר לא משנה מה כולה דבר אחד... זה לא כזה קשה.....

ErrEzS

New member
אז כמובן

שאני אתחיל כי שוב דבר לא זז פה בלעדיי...
מה שהיה טוב בעיניי הסמסטר זה שהלימודים היו קלים יותר ממה שציפיתי. נכנסתי בציפייה לשוק ולקריעת תחת לא מוכרת לי ומצאתי שהיה לי הרבה זמן פנוי, גם למלגות גם לספרים שרציתי לקרוא ולדברים אחרים שהתעסקתי בהם וברור שגם ליציאות בסופשים...

מיטלוש8

New member
../images/Emo141.gifכמה דברים חיוביים... ../images/Emo85.gif

המרצים היו אחלה, הרבה יותר טוב ממה שדמיינתי וציפיתי... (וגם ממה שיהיה לנו מעכשיו...
)
הספקתי לגמור 2 ספרים בשבוע, לא האמנתי שאגיע למצב כזה באונ', אבל החלונות עושים את שלהם... אחלה הספק!
לא באתי עם ציפיות מיוחדות, והכרתי את כולכם, אחלה חבר'ה, אחד אחד, פשוט כיף, אולה חינוך מיוחד!!

מיטי3

New member
את האמת היה סמסטר מצויין! :)

בעיקר השיעורים של סיגל עדן (שהיא שכחה שהיא צריכה ללמד ובעיקר גלשה לדברים אחרים) והסתלבט עם מור מיטל וטל וכל מי שבא בשיעור שאחרי סוציולוגיה...

meytal p

New member
הדבר הכי טוב בסימסטר היה... אתם

לא תיארתי לעצמי שאני אכיר כ"כ הרבה אנשים מדהימים בכ"כ מעט זמן... היה ממש כיף בשיעורים ובחלונות (גם עכשיו כיף, אבל יהיה עוד יותר כיף אחרי הבחינות המפלצתיות של דליה והינדי...) תשמרו על אופטימיות כללית וחיוך על הפנים

אלכסשה1

New member
אז. אופטימיות

בהחלט לא הצד החזק שבי אבל אנסה :) ת'אמת אחרי סיפורים ששמעתי ציפיתי ל 5 מאמרים לקריאה בבית כל יום, לפחות עבודה אחת להגשה ביום או יומיים... הרצאות מהירות ולא ברורות וכו' וכו'... אני שמחה שהסמסטר הראשון לא היה ממש עמוס וקשה, כי זה עזר לי להתגבר על הפחדים גם אני שמחה שהכרתי כיתה כזאת אחלה :)) פשוט כיף ללצוד, כולם עוזרים לכולם, כולם חברותיים ואף אחד לא דואג רק לעצמו, זה ממש נהדר!! וחוצמזה הייתי בטוחה שהמרצים שלנו יהיו ממש זוועתיים אבל דווקא אהבתי את רובם... ברט בכל הורגת אותי... ושאר המרצים/ות.. פשוט אין לי מילים.. היה לי גם נוח להיפתח לכל הכיתה (מה שדיברתי עליו אצל טלי) שלא לדבר על העובדה שנתנו לי "פינה" להיפתח בה... ואני שמחה שאנשים קיבלו זאת טוב, ואפילו התעניינו ושאלו שאלות טוב חפרתי מספיק... בנימה אופטימית זאת - לילה טוב :p :))

מור117

New member
אני נאלצת להסכים עם מיטל:)

הדבר הכי טוב שהיה לי הסמסטר זה להכיר אותכם אנשים..!!=] האמת שלא חשבתי שאני אתחבר לאנשים כאן עד כדי כך.... די חששתי בתחילת שנה מכל הקטע החברתי,עם מי אני אלמד,איך יהיו האנשים וכו'. אבל אני חייבת להגיד שיש לנו אחלה לכיתה!! עם אנשים מדהימים אחד אחד.
אני באמת נהנת מכל רגע ורגע,גם מהמרצים אבל בעיקר מהחברה..

למעלה