בנימה חיובית יותר

בנימה חיובית יותר

כולנו פה מספרים כמה קשה לנו הגמילה ואז אורית באה ומנסה לעודד אותנו עם מחשבות חיוביות. אז, לשם שינוי, אני ישר אתחיל בנימה חיובית. אחרי שבוע וחצי ללא סיגריות האם מרגישים שינוי? ובכן, בהחלט כן!!! למשל, אין סירחון מהבגדים שלי. אני כבר שנתיים רוכב על אופניים ותמיד נגמר לי האוויר די מהר והשרירים כואבים (סימנים לחוסר חמצן) בשבוע האחרון אני מוכן להשבע שאני מרגיש שיפור קטן, קטן אבל קיים והכי מדהים, אלן קאר מדבר על כך שההתמכרות גורמת לנו לאבד את האומץ. שבוע שעבר יצאתי לרכיבת אופניים אורבן (מסתובבים בעיר ומחפשים קפיצות נחמדות ומקווים שאף אחד לא רואה שגבר בן 40 פלוס עושה מעצמו צחוק...) ואני יכול להעיד שהפחד כמעט ונעלם, זה לא שקפצתי כל דבר בלי לחשוב פעמיים אחרי הכל אני אבא לילדים קטנים וחייב להיות שקול. רק שהפעם היה לי הרבה יותר קל, בעבר הפחד שיתק אותי כך שגם אם הייתי מצליח לקפוץ לא הייתי חוזר על הקפיצה. הפעם הרגשתי יותר ביטחון עצמי מאי פעם!!! זהו, בינתייים - אני בטוח

Mr RK

New member
אם בדברים חיוביים עסקינן

אולי הדבר החיובי המשמעותי ביותר שאני מרגיש עכשיו זה תחושת גאווה על הדבר שבה אני צועד למרות הקשיים האישיים. תחושת תקווה גדולה מאוד שהרע מאחורי והטוב מלפני, חיים של אוייר מלא... נחמד לי כאן לפרוק מתחים. כשחברים שואלים איך המצב אני פשוט אומר בסדר, לא יותר ולא פחות. חברים שלי לא ממש מבינים את הקושי בלהפסיק. ועושה לי טוב לשמוע על התלונות של אחרים (לא יודע למה)

כבר סגרנו שצרת רבים חצי נחמה

וזה נכון אך ורק בהפסקת עישון... אני חושב שגם בפני חברים שלך אתה יכול להגיד שקצת קשה אבל אתה מאושר מההחלטה!

BenBroshim

New member
איזה כיף לשמוע. תמשיך ככה ויהיה בסדר

מניסיון השבוע השלישי הוא השבוע הקריטי. תשתה הרבה מים ותרגיש שאתה עושה לעצמך ניקוי רעלים. אחרי שלושה שבועות התשוקה לסיגריה יורדת באופן משמעותי ביותר. תחזיק מעמד והמון בהצלחה!

למעלה