בנים עם פרופיל קרבי - מנילה

the xecutioner

New member
אתה לא יכול :)

מקסימום לסמן על הכל "1" ולהתבאס איפה שלא יתקעו אותך אבל עדיף כבר לסמן את הרע במיעוטו. ולך להוריד פרופיל

the xecutioner

New member
ככההההה

נראה לי מה שאני מסמן זה: 1. נח"ל (5) 2. גבעתי (4) 3. גולני (1) וניגש לגיבוש צנחנים-דובדבן. ואני מתלבט עוד בין גולני אחרון לחי"ר יעודי אחרון, או בכלל חי"ר יעודי שני וגבעתי שלישי. (עוד דיעה ממישהו?) מה שבטוח זה נח"ל. מה אתם מתכוונים לסמן?

glebRa

New member
הייתי אומר לך את דעתי אבל

אתה כבר יודע... אני, מה שכנראה, עוד לא שלחתי: גולני(5). נח"ל(3). הנדסה(2).

the xecutioner

New member
הנדסה 2?? עוד ישימו אותך בהנדסה..

על מה ויתרת באופן טוטאלי? אני על מג"ב, תותחנים ונ"מ

glebRa

New member
כי לעוקץ מגיעים מכל מחזור כ50 איש

בערך. הסבירות שאהיה שם לא לטובתי. ותסלח לי, אבל אני מעדיף לא להיות מש"ק לוט"ר במשך שלוש שנים. נחשון זה עוד גדוד. כמו שמשון. כמו נצח יהודה (מה שקוראים נח"ל חרדי - בפועל הם שייכים לחי"ר ייעודי). כמו לביא. כמו דוכיפת.

גם אם זה עוד גדוד יש לזה שם מגניב.

מה נשמע יותר טוב,דוכיפת או גולני?! גם הסבירות שתהיה בשייטת לא לטובתך... הגדודים של החי"ר היעודי זה בדיוק כמו גדודים רגילים בחטיבות?! אז למה ההפרדה?! למה העויינות!?

glebRa

New member
אם אתה שואל אותי - גולני

נכון. אבל שם אם אני לא מתקבל אני לא ייפול למקום שאני לא רוצה. לא ממש. אווירה שונה ואין חלופה של גזרות. יש שיטענו שזה מוביל למקצועיות כי הם מכירים את המקום. אני טוען שזה שעמום מוות ואם כבר לעשות קווים אז לפחות שישתנה הנוף לפעמים... עויינות?

id0a

New member
אז ככה.......

אני עוד לא סימנתי כלום, לבנתיים... ביטלת ישר: מג"ב, שריון, תותחנים, מודיעין ונ"מ על הסף זה : גבעתי וחי"ר יעודי וברף הגבוה זה: הנדסה, גולני ונח"ל בהדעפות אני עוד לא בטוח מה לסמן ראשון, גולני או הנדסה, אבל מה שבטוח שבמקום השלישי יהיה נח"ל וכמובן שצנחנים דובדבן זה (5) (5) אז חבר'ה, בניגוד לכל התאוריות, עיוורי צבעים כן יכולים ללכת לדובדבן.

id0a

New member
עוד איזה שאלה ככה להתייעצות...

אתם חושבים שאם "לא מעוניין" בכמה שאלות ובעוד כמה "במידה מועטה" ו"במידה מועטה מאוד" זה ישתקף לחבר'ה בבקום כעל חוסר מוטיבציה למרות שבמוטיבציה סימנת (5) ?

the xecutioner

New member
מה פתאום.. אני על הרוב מסמן 1

מלבד מה שאני רוצה ואיך אתה חושב לסמן גולני ראשון אם אתה ניגש לגיבוש צנחנים? :) בכל מקרה אם תשים הנדסה במקום ראשון-שני, 90 אחוז שאתה שם

Ms UnderstOod

New member
עעהההה אם תסמנו גם גולני וגם צנחנים

יחשבו שאתם סתם טמבלים שמחפשים יחידה קרבית ולא אנשים שבאמת יודעים.. :) רק צנחנים [=

glebRa

New member
מה???

לא שזה משנה לי, כי גם ככה אני לא רוצה צנפים, אבל לפי מה את קובעת את זה?

למעלה