רבע דף, משהו באמת באמת עלוב. אני רוצה להאמין שזה טעות, כי זה לא הגיוני בשיט. אבל לך תדע איך הצבא יקבל את זה. אני יכולה להגיד להם שזה לא הגיוני לקב"א שלי? או שבגלל שזה אמור להיות חסוי אסור לי בכלל לשאול ולהתייחס לזה?
אבל החתימה לנח"ל לא אמורה לשנות בשלב הזה לפחות. לא לקבלת מנילה בכל אופן. וחוץ מזה שזה היה לפני שלושה ימים בערך (המנילה נשלחה קודם), וגם חברות קבוצה שלי שגם חתמו קיבלו מנילה נורמילת, אז זה לא זה. אני חושבת שפשוט התבלבלו או משהו, אבל השאלה היא אם בכלל יש לי אפשרות לערער על מנילה. ובאיזה טענה? ואיך עושים את זה? ובאיזה שעות לעזאזל הם פתוחים שם, בתל השומר?
את ביררת וראית שיש לך נתונים גבוהים? יופי. יש לך כבר תפקיד שתהיי בו בצבא? יופי. למה לשגע את המזכירות המסכנות עם קטנוניות על זה שיש לך מנילה דלה אם היא בכל מקרה לא משנה לך? תני להן זמן לרכל... ואם יש תפקיד שאת ספציפית מאוד רוצה, אז תציפי בפקסים וזה, אבל אם את פשוט חושבת שזה לא הולם את היכולות שלך זה באמת סתמי.
חתמתי לנח"ל כרגע, ואם אני אעשה ש"ש או לא, יש לי את כל הזמן בעולם להחליט עד יוני. באמת שאני לא יודעת, ואני באמת לא רוצה לבחור בזה מתוך ברירת מחדל, כי האלטרנטיבה שלי היא תפקיד פקידותי בשב"כ/מוסד.