בנים,עזרה דחופה!!!

את עוד תשמעי ממני !!!! ../images/Emo46.gif

עכשיו עברת כל גבול !! הצגת את איברי בצורה מזלזלת מעליבה ופוגעת!! בזכותך טלטלונת לא תהיה מופתעת כשניפגש ! שתדעי לך שטובים וחכמים ממני אמרו " הגודל לא קובע.." תתביישי ! מושיקו השנון

kali florida

New member
ממש לא קובע../images/Emo67.gif

צודק גודל לא קובע התרגיל קובע בחורה שבגודל קוע לה לא שווה מטר כל זאת בנתיים ועללללללללללל תיתעצבןןןןןןןןןןןןןן כניראה סתם בחורה שלא מבינה בסקס

קלי יקרה תרשי לי להגיב....

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אם לא ממש הבנת אני ציני !!!!! לשמחתי הגודל כן קובע... הכי קרוב לזיון שהבחור שבתמונה יכול להגיע זה רק עם פינצטה... וגם לזה הוא יצטרף מיקרוסקופ כדי לכוון.... בכל מצב כל דמיון בין איבר זה לשלי "מקרי בהחלט....." מושיקו השנון

*g99

New member
ואני מסכימה עם

קלי.. הגודל לא קובע.. העיקר זה התרגיל,לדעת איפה,איך ומתי לענג..אם את זה לא תדע,אז לא משנה כמה גדול יש לך.. חומד,אתה צריך ניסיון מעשי,לא רק לדבר אלא לדעת מה אישה באמת רוצה,ממה באמת היא נהנת.

את יודעת מה?

בכל הויכוחים והמחלוקות שהיו בינינו עד עכשיו תמיד ניצחת .. אחרי הכל את האישה שיש לה 99 נקודות ג´י..... ככה שאני לא רואה טעם להלחם בך... מה גם שמשום מה אני רוחש לך המון אבל המון חיבה... גי´ מתוקה... אני באמת רוצה לשמוע דווקא את התגובות שלך לסיפורים שכתבתי... אולי כמה מן הטענות שלך לגבי הניסיון המועט שזכיתי לחוות ייעלמו כלא היו.. בחיבה ובהערכה שלך מושיקו השנון

*g99

New member
../images/Emo9.gif

כמה נחמד לקרא מחמאות כאלו..קדימה "גברים" תלמדו ממנו.. תראה,אני מאלו שקוראות ולא לכולם מגיבות.עכשיו תשאל למה?? זה פשוט מאוד, אני קוראת וממתינה..קוראת ושומרת לי את התגובה.ביום המתאים,במקום המתאים ובזמן המתאים אני מתחילה לשלוף,ואז תאמין לי שמרגישים. אז אם יום אחד תקום בבוקר ותחוש כאב..תדע מאיפה זה בא לך..

אני רק מקוה שאת יודעת לאיזה סיפור

אני מתכון... כי רשמתי שני סיפורים... שלך בהתמדה מושיקו השנון

*g99

New member
אל תדאג לי..../images/Emo8.gif

לילה טוב לכולם.. אני הולכת ל...

kali florida

New member
פחחחחחחחחחחחחחחחח

תיהיה בטוח חמודדדדד שזין עומדדדדד אין מצב שהוא יכול להיות בגול פינצטה בכל אופןןןןןןןן הרגת אותי פחחחחחחח

french lover

New member
למה אותי לא צילמת???? ../images/Emo13.gif

חחחחחח :) את צודקת גודל לא קובע.. אבל יש מינימום לא?? :) מה קורה איתך ילדונת? אוהב ומתגעגעעעעעע

argova

New member
אני מתפלא

זו בכלל אישה אשר הדגדגן שלה גדל כך. והיא בטח עושה חיים משוגעים גירוי תמידי בכל מצב בכל מקום.

מקסימה1

New member
תגידי מאיפה הבאת את התמונה

המדהימה הזו? פשוט לא יכלתי להפסיק לצחוק

למעלה