בנים מכוערים .

מי לא חכם במיוחד? ../images/Emo46.gif

שמע.. לפני שישבתי לדבר איתו 1X1, הוא והחברים שלו (והוא בראש) הלך מכות עם איזה 20 ערסים אחרים והוא באופן אישי ביקש שנמצא לו סכין בזמן שיש לו ביד בקבוק בירה שאגב הוא שבר על מישהו הוא מהערסים שמבחוץ כוללים את כל החבילה, עם כל הפוזה אבל מבפנים הוא באמת בנאדם טוב, מה שבחיים לא יכולתי לתאר לעצמי כשהוא הגיע מיוזע ועצבני וביקש סכין או אולר זה בעיניי ערס, כל מה שכתבתי למעלה. שמע זה כמו שאני אגיד לך "פריק זה מישהו שלובש שחור ומתאפר ושומע רוק כבד ורוקד על קברים בלילות ירח מלא בזמן שהוא שותה דם של חתולים" הוא לא חייב לקרוד על קברים ולשתות דם על מנת שרוב האנשים יגדירו אותו כפריק

MC SammY

New member
רק תגידי לי

איך בן אדם טוב יכול לרצות לדקור מישהו ולשבור על מישהו אחר בקבוק זכוכית?! זה לא שפוי!!

שמע... זו הפוזה

זה מה שמגדיר אותו כערס מה שהוא מעבר לזה, הבנאדם שהוא, זה כבר משהו אחר כולנו בתחפושת בדרך זו או אחרת

MC SammY

New member
חבל מאד

שהפוזה שלו יכולה גם להביא אותו למעצר. שם הוא יוכיח למישהו שהוא בןאדם כלכך טוב?

the mnm factor

New member
אדם שמרביץ לאנשים מתוך "כיף"

או מתוך פוזה הוא לא אדם אנטיליגנטי... והוא גם לא אדם שצריך להסתובב ברחוב בלי השגחה- נקודה. וברור לך שההערה על החכמה לא חכמה היא בצחוק נכון?

כמובן שאני יודעת :)

כולם יודעים שאני לא רק יפה אלא גם חכמה LOL שמע, לפני כמה ימים, כמה "פריקים" השחיתו את בית הקברות פה באילת ואת הקברים עצמם, בטח שמעת על זה בחדשות ובעיתון. אחד מהם אני מכירה אישית והוא אינטיליגנט. הוא ממש חכם. אבל מה, יש להם את השיק הזה שזה נראה להם מגניב אותו סיפור עם ערסים, זה הכל הפוזה הזאת מה לעשות אני מבינה למה אתה חושב שזה סותר אבל זה לא הוא יכול להיות ממש חכם בהכל ולדעת ולהבין הכל, אבל בתחום הטוב-או-רע הוא קצת יקרטע מה לעשות..

the mnm factor

New member
זה כן סותר... חלק מאנטיליגנציה

או מהשכלה זו ההבנה שיש רכוש ציבורי ולהשחית אותו זו עבירה פלילת, כנ"ל מכות או דקירות או משהו. אנטיליגנציה זה לא רק ידע כללי וחוכמת חיים... זו גם שמירה על חוקים, כבוד לאחרים, מוסר... ותסלחי לי- אבל לאנשים כאלה אין מוסר בשיט... ואם את חושבת שכן אז אין לך מושג מהו מוסר.

פסיכולוגית, מה שאתה אומר..

זה לא נכון. יש הפרדה בין אינטלגנציה ריגשית, לאינטלגנציה סביבתית, לבין אינטגלנציה לוגית. [ת'אמת יש עוד תתי אינטלגנציה]. את כולל המון דברים בתוך מילה אחת וזה לא נכון. אבל אני מכיר אותך, אתה פרד עקשן [ליקוי באינטלגנציה הרגשית דרך אגב], אתה לא תקבל שום דבר שסותר את דברייך P:

the mnm factor

New member
אתה צודק ידידי

אך האם תוכל לקרוא לאדם אנטיליגנט אם הוא אינו מפגין לפחות חלק קטן מכל אנטיליגנציה? שהרי אנטיליגנט מוגדר ככזה רק כשהוא אנטיליגנט במלוא מובן המילה... כלומר, בכל המובנים לפחות במידה מסוימת...
וכעת ערן, תשאל אותי שאלה לא קשורה...

זה שאנשים עקומים

לא אומר שהם מגדירים אינטיליגנציה בצורה הנכונה. P: [אלא אם כן הם מתייחסים רק לסוג אחד...]

לעקשנים אין שום ליקוי ב-EQ, זבל. ;[

והאמת היא שאתה צודק להגדרה הרגילה של אינטליגנציה אין שום קשר למוסר, חכמת חיים וכו'.

זה בכלל לא קשור אחד לשני..

הבן אדם יכול להיות אינטילגנט.. אבל ללכת מכות ואפילו להוציא סכין.. אין מה לעשות.. יש מלא בנים שנראים שיא הערסים, מתנהגים כמו ערסים - אבל הם מותק של אנשים.. מה לעשות, ככה זה. ויש לי פה איזה ידיד כזה.. כולו ערס חיצונית ופנימית, מקלל, רב מכות, בלימודים הוא גרוע - אבל הוא בן אדם מדהים..

Krishi

New member
חחח...

שתם לב איך כל בחורה שמכירה ערס אומרת עליו "הוא כולו בפוזה של ערס.. מסתובב עם גורמטים ודוקר אנשים... אבל מבפנים הוא בן אדם מדהים".. חחחח

אוי,

זה התיאור המדוייק של המותק שאני יוצאת איתו עכשיו. ערס אינטיליגנט ברמות.

C T S

New member
חחחחח........ כנס אחי

וואלה מה אתה צודק. מי לא אמר לי את זה .... וגם אני לא פחות ראיתי.. כוסיות לא מהעולם מסתובבות עם איזה ערס עבריין סמים אחד שחושב שמגיע לו הכול.. זה פשוט לא מובן אבל מה לעשות אלוהים מחלק אגוזים למי שאין שיניים אני מבטיח לך חבר שגם תורך יגיע

Carcano

New member
חח לאשכנזים אין סיכוי במקרים כאלה

(אני אשכנזי בעצמי)

בוא נגיד שאתה סותר את עצמך...

כי מי שהולכת עם ערס היא פרחה בעצמה.... ואז היא יכולה להיות כמו שאמרת "יפה ותמימה" חוץ מזה, מה הקשר ליופי
אם הוא נראה לך מגה- ערס אבל בפנים הוא האדם הכי רגיש שיש
חומר למחשבה...

Moralida

New member
אתה ממש אפס

מי שנראה ערס לא בטוח ערס, אתה יודע ? אתה ממש לוזר..

למעלה