שמע.. לפני שישבתי לדבר איתו 1X1, הוא והחברים שלו (והוא בראש) הלך מכות עם איזה 20 ערסים אחרים והוא באופן אישי ביקש שנמצא לו סכין בזמן שיש לו ביד בקבוק בירה שאגב הוא שבר על מישהו הוא מהערסים שמבחוץ כוללים את כל החבילה, עם כל הפוזה אבל מבפנים הוא באמת בנאדם טוב, מה שבחיים לא יכולתי לתאר לעצמי כשהוא הגיע מיוזע ועצבני וביקש סכין או אולר זה בעיניי ערס, כל מה שכתבתי למעלה. שמע זה כמו שאני אגיד לך "פריק זה מישהו שלובש שחור ומתאפר ושומע רוק כבד ורוקד על קברים בלילות ירח מלא בזמן שהוא שותה דם של חתולים" הוא לא חייב לקרוד על קברים ולשתות דם על מנת שרוב האנשים יגדירו אותו כפריק
כולם יודעים שאני לא רק יפה אלא גם חכמה LOL שמע, לפני כמה ימים, כמה "פריקים" השחיתו את בית הקברות פה באילת ואת הקברים עצמם, בטח שמעת על זה בחדשות ובעיתון. אחד מהם אני מכירה אישית והוא אינטיליגנט. הוא ממש חכם. אבל מה, יש להם את השיק הזה שזה נראה להם מגניב אותו סיפור עם ערסים, זה הכל הפוזה הזאת מה לעשות אני מבינה למה אתה חושב שזה סותר אבל זה לא הוא יכול להיות ממש חכם בהכל ולדעת ולהבין הכל, אבל בתחום הטוב-או-רע הוא קצת יקרטע מה לעשות..
או מהשכלה זו ההבנה שיש רכוש ציבורי ולהשחית אותו זו עבירה פלילת, כנ"ל מכות או דקירות או משהו. אנטיליגנציה זה לא רק ידע כללי וחוכמת חיים... זו גם שמירה על חוקים, כבוד לאחרים, מוסר... ותסלחי לי- אבל לאנשים כאלה אין מוסר בשיט... ואם את חושבת שכן אז אין לך מושג מהו מוסר.
זה לא נכון. יש הפרדה בין אינטלגנציה ריגשית, לאינטלגנציה סביבתית, לבין אינטגלנציה לוגית. [ת'אמת יש עוד תתי אינטלגנציה]. את כולל המון דברים בתוך מילה אחת וזה לא נכון. אבל אני מכיר אותך, אתה פרד עקשן [ליקוי באינטלגנציה הרגשית דרך אגב], אתה לא תקבל שום דבר שסותר את דברייך P:
אך האם תוכל לקרוא לאדם אנטיליגנט אם הוא אינו מפגין לפחות חלק קטן מכל אנטיליגנציה? שהרי אנטיליגנט מוגדר ככזה רק כשהוא אנטיליגנט במלוא מובן המילה... כלומר, בכל המובנים לפחות במידה מסוימת...
הבן אדם יכול להיות אינטילגנט.. אבל ללכת מכות ואפילו להוציא סכין.. אין מה לעשות.. יש מלא בנים שנראים שיא הערסים, מתנהגים כמו ערסים - אבל הם מותק של אנשים.. מה לעשות, ככה זה. ויש לי פה איזה ידיד כזה.. כולו ערס חיצונית ופנימית, מקלל, רב מכות, בלימודים הוא גרוע - אבל הוא בן אדם מדהים..
וואלה מה אתה צודק. מי לא אמר לי את זה .... וגם אני לא פחות ראיתי.. כוסיות לא מהעולם מסתובבות עם איזה ערס עבריין סמים אחד שחושב שמגיע לו הכול.. זה פשוט לא מובן אבל מה לעשות אלוהים מחלק אגוזים למי שאין שיניים אני מבטיח לך חבר שגם תורך יגיע