בנים מכוערים .

The Ang3l

New member
בנים מכוערים .

אוקי, השנה עברתי לבית ספר חדש (כיתה יא') . ודיי נדלקתי על הילדה היפה בכיתה (מאז למדתי הרבה דברים) טוב אני נוסע במורד הרחוב וקולט אותה מתמזמזת עם אחד.. טוב מה מכוערררר וזה מעצבן אותי אשששש מה כבר באישיות שלו יכול להקסים אותה, כולה ערס מכוער . וזה לא רק כי אני דלוק עליה שהתעצבנתי, אלא הגעתי למסקנה שיותר מדי ערסים מכוערים משיגים בנות יפות ותמימות (האמנם?) וזה לא שיש לי משהו אישי נגדם.. אני יודע לפרגן וכן.. ראיתי פה ושם ערסים שנראים לא רע בכלל . אז בשורה התחתונה, בנות ישראל היפות (גם אופי נחשב) מה אתן מוצאות ביצורים האלה?!?!?

Kosem

New member
ערסים..... יש להם נוכחות :) אבל...

לא חייב להיות נוכחות רק לערסים תארגן נוכחות ואתה תיהיה בכותרות וד"א, אל תתייסר. את הבנות הכי טובות מוצאים במקומות הכי לא צפויים... תאמין לי.... :)

micam

New member
נכון מאוד בנות

אני בעד! שימו לב אם מי אתם מיסתובבות כל הערסים האלה שמשחקים אותה אבל לא שווים כ-ל-ו-ם... לא רוצה ליפגוע באף אחד אבל בנות שימו
תודה!

H y b r i d

New member
יופי נותן לך

יותר סיכויים למבחן-בד <Audition>- אתה מקבל צ'אנס יותר בקלות, אבל בסופו של דבר האופי הוא שקובע האם ______ <הקף בעיגול: תפרק לה את הצורה; תכנס איתה לקשר; תרביץ לה על הפנים עם הזין>. אתה פשוט צריך לדעת מה באופי צריך שיהיה לך;)

לייטלי

New member
על טעם ועל ריח...

א=י=ן להווכח.. אז ככה זה תלוי בטעם, יש ערסים ויש.. תאמין לי שאני מכירה הרבה. חלקם מסריחים באופי.. וחלקם הכי נשמות בעולם והרבה יעידו על זה.. אל תשפטו אדם בקשר למראה החיצוני שלו... אף פעם!!! (וכן קביעת ערס זה לפי מראה חיצוני)

MC SammY

New member
תראה לי אחת נורמלית

שיוצאת עם ערס. אני לא מכירה...

the mnm factor

New member
יש המון סם... המון

שאין לי מושג למה, מוצאות באדם הקדמון הזה איזה משהו סקסי או משהו...

MC SammY

New member
אבל יש סוגים של ערסים!

אני מודה, במעמקי העבר שלי גם אני הייתי דלוקה על ערס. אבל אז קיבלתי שכל! וחוץ מזה,כמו שרשמתי בכותרת, יש סוגים של ערסים! לא כל הערסים כבדים שירצחו מחר את אמא שלך, וביניהם יש אפילו כאלה שאפשר לפעמים לדבר איתם על נושאים לא מורכבים.. בקיצור, אם בחורה מחפשת רק מישו שיסגוד לה ושהיא תוכל להסתובב איתו מבלי לפחד-היא בוחרת בערס כחבר. אם לא, אז כמו כל סטוץ-גם ערס הוא בן אדם.

דווקא יצא לי במקרה

להכיר איזה בחור... את רואה אותו ברחוב את נופלת מרוב שהוא ערס מכנס בגד ים כזה, לבן עם להבות אפורות, חולצה טריקו לבנה בילבונג או משהו, כובע כחול כהה אוניל, שרשר כסוף עבהההה על הצוואר, צמיד זהב עבה על יד שמאל וטבעת זהב ענקיתעל הזרת ביד ימין את לא מבינה בכלל איזה ערס ישבתי איתו לשיחה, בואנה, הבנאדם חכם בצורות שלא יאמנו בכלל, חמוד, מצחיק וממש אינטיליגנט אז נכון שמראה בד"כ מרתיע, ואם לא היו אנשים שמשכו אותי לתוך זה, לא הייתי חושבת בכלל על לשבת איתו באותו חדר אבל אני חייבת לשבח אותו. באמת. ממש אדם מדהים, קשה למצוא כאלה

the mnm factor

New member
אין כזה דבר (חפירה)

ערס זו לא (רק) צורת הליכה או דיבור... ערס זו כל החבילה: הוא צריך להיות בן אדם אלים, חם מזג, ילדותי, בעל אגו, לא-תלמיד-טוב... אם הוא לא אחד מהדברים האלה... הוא לא ערס- הוא ערס לייט מה שנקרא... אגב, אם הוא כל הדברים האלה... והוא עדיין אנטיליגנט בעיניך... אולי את לא חכמה במיוחד

the mnm factor

New member
אגב

יש ערסים לייט נחמדים (אנטיליגנטים לא פגשתי... אני מניח שיש גם כאלה)... זה כן.

NoFaRi1

New member
זה ההגדרה שלך לערס...

זה לא אומר שזה שכתב את ההודעה התכוון לכל התכונות שכתבת שם כשהוא דיבר על ערסים. הרבה מהערסים זה גם רק פוזה.. זה החיצוניות. לא האופי האמיתי שלהם (אם כבר התחלת עם החפירות) ומרוב הערסים שאני מכירה, הבנאדם הוא בנאדם אחד שהוא עם החבר'ה, ובנאדם אחר לגמריי שהוא סתם יושב איתך לשיחה. כמעט כולם כאלה. אבל כן.. יש גם הרבה שכל מה שהם יודעים זה לקלל וללכת מכות, אבל לא כל הערסים כאלה P:

למעלה