בנים זה עם דפוק!!!

• פותח הנושא redg1
  • פורסם בתאריך

redg1

New member
בנים זה עם דפוק!!!

טוב אז היה לי חבר שנה וחצי כמעט, ונפרדנו היה הכל מושלם בינינו ולאחרונה נעשה לא טוב הוא רצה לבד אמר שהוא עובר תקופה שהוא צריך נפש לבד לנקות את הראש, אז נפרדתי מממנו ואז חזרנו... קיצר הוא השאיר אותי באוויר וזה וסתם רדפתי אחריו והוא היה מתחיל לדבר אלי בתקיפות ... זהו ואז נפרדנו בטלפון והחלטנו שניפגש וניפרד בפגישה קיצר אמרתי לו שמחקתי את עכל ההודעות שלו והחבאתי זיכרונות והוא התחיל לדבר יותר יפה, חוץ מיזה הוא גם התקשר פעמיים ושלח הודעה סתם לא עליי אבל על משהו שהוא עייף בעבודה אבל למה הוא שולח אם קבענו שלא נהיה חברים.. קיצר אני מתגעגעת אליו בטירוף אבל יודעת שאסור לי להתקשר ולרדוף אחריו הוא זה שרצה להיות לבד מה אתם אומרים? למה הוא התקשר? למה שלח הודעה? מה הוא רוצה ממני? כל מקרה הוא אמר לי שהוא אוהב אותי ואני אותו..

Cobe Anan

New member
לפעמים..

אנחנו רוצים כמה דברים הפוכים.. למשל מתים לישון, אבל חייבים לצאת עם החבר`ה; משוועים לעוד כמה פרוסות עוגה, אבל מוכרחים להיפטר מכמה קילוגרמים עד הקיץ.. יש הרבה יתרונות בלהיות לבד, אבל זה גם יוצר חור ענק בלב, במיוחד אם ממש ממש אוהבים.. אז מצד אחד הוא צריך את החופש הזה- הוא חייב להיות קצת לבד, אבל מהצד השני הוא עדיין באמת אוהב אותך, והוא באמת תקוע- זה או לאבד אותך, או איפשהו לאבד את עצמו. קשה לי להתחבר אל הבחירה שלו, אבל אני בהחלט יכול להבין אותה. הנקודה היא שגם את חייבת להבין, כדי לשחרר את עצמך.

למעלה