בנים ובנות.......

AnGiE My BaBy

New member
בנים ובנות.......

אחלה תשובות לחידון ואני רוצה לעשות חידון חדש (ברשותכן/ם...) הגיע הזמן לתת ברשימה של הנשים הכי סקסיות בעיניכם בסדר יורד מהכי שווה להכי פחות (אבל עדיין) שווה תבלו!!!! הדירוג שלי: 1)אנג'לינה ג'ולי 2)ג'סיקה אלבה 3)פייטה ווילסון (ניקיטה האגדית.... גרררררר) 4)ג'יימי פרסלי (מג'ק וג'יל פצצת מיןןןןןןןן
) 5)דניס ריצ'ארדס 6)אליסה מילאנו 7)קייטי הולמס 8)ניקי קוקס 9)כריסטינה אגילרה (אין מה לעשות...... הבחורה שווה!!!) 10) אחרונה ובהחלט חביבה: טיפני אמבר ת'יסן (מבברלי הילס) תבלו לכן!! וקבלו גם תמונה ככה, שיהיה, של 10 הזוכות המדהימות....!!!

Ma E

New member
זה קשה../images/Emo4.gif ננסה..

1. כמובןןןן אנג'לינה ג'וווולי
2. פינק 3. דמי מור 4. ג'ניפר גראנר 5. זינה (לוסי לולס) 6. מלאני סי 7. פייפר פרו 8. נירית קופל 9. רומי אבולעפיה 10. נועה תישבי בעיקרון אנג'לינה מקום ראשון ופינק אחר כך וכל הרשימה אותו דבר.. אני לא יכולה להחליט.. תראו יש לי רשימה במירק שאני תמיד כותבת.. אז זה ממשששש כל הבנות שאני אוהבת
I Love Angelina Jolie, Xena, Gabrielle, Melanie C, Pink, Nirit Kopel, Romi Abulafya, Aya Kremerman, Piper Perabo, Demi Morre, Jennifer Garner, Noe Tishby, Yulia Volkova, Natalie Imbruglia, Katie Holmes, Yael Bar-Zohar, Michal Amdurski, Hilary Swank, Efrat Rayten and Winona Ryder!!! And I Love Sharleen Spit and Katherine Moennig דיי ארוכה.. אבל חפיף.. חחחח יש הרבה נשים יפות בעולם הזה...

זאת דעתי...

לי יש 3 שאני ממש אוהבת אין לי 10 בחורות שאני הייתי רוצה אז הן: 1.אנג'לינה ג'ולי 2.קיילי מינוג 3.מדונה

dark angel 17

New member
../images/Emo13.gif גם לי אין 10...

1.ג'סיקה אלבה 2.אנג'לינה ג'ולי 3.אליסה מילאנו 4.קיילי מינוג 5.ריס ווית'רספון 6.רוז מקגוואן

S m e l l y Cat

New member
מה יש לכולם מג'סיקה אלבה?!../images/Emo108.gif

רק אני חושבת שהיא מעצבנת בטירוף?! ;; עוד מימי פליפר

midnightcat

New member
זה קשה: רוב הנשים שהייתי שמה פה

כבר נפטרו או הזדקנו. חייבים להתייחס לאיך שהן היום? אם כן: 1) אנג'לינה ג'ולי 2) ג'נט ג'קסון 3) שרליז ת'רון 4) שיבון דונג'י (לשעבר ב"שוגהבייבס") 5) שרלוט נסיכת מונקו 6) סנדי בר 7) שני שממה 8) נועה תשבי 9) ביונסה נולס 10) הזמרת פולינה

~orit~

New member
כנראה שאת לא אוהבת בנות שהן כאלה

חמודות ומתקתקות כאלה. ילדות טובות מדי. גם אני בתכלס לא אוהבת בד"כ, אבל דווקא את ג'סיקה אלבה אני אוהבת. טוב אז אם כבר הגבתי, רשימה חלקית שלי: 1) אנג'לינה. 2) Peta Wilson 3) אליסה מילאנו 4) קליאה דובל Clea Duvall (אני אוהבת את המראה הטומבוי שלה. חובה לראות את הסרט הקומי But I'm a cheerleader) 5) לוסי לולס 6) ג'סיקה אלבה 7) ג'ינה גרשון אנג'לינה מקום ראשון. כל השאר לא בהכרח בסדר הזה... ובטח יש לי עוד. אבל לא עולה לי כרגע לראש...

מאור 87

New member
אני פשוט בשוק.. ../images/Emo9.gif

סתם מתוך שיעמום נכנסתי לכל מיני פורומים.. פתאום ראיתי פורום "אנג'לינה ג'ולי, אז אמרתי.. למה לא? ניכנס נראה מה יש.." ופתאום אני רואה את ההודעה הזאת של שיראל המטורפת! חחח.. זה כזה מוזר.. אני תמיד אומר לכל החברים שלי שלדעתי אנג'לינה, קיילי ומדונה הן ה-3 הכי מושלמות בעולם ותמיד כולם אומרים שיש לי טעם רע.. אז מסתבר שאני לא היחיד..

doresh shalom

New member
מאור 87../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif../images/Emo13.gif../images/Emo72.gif

הרבה זמן לא "ראיתי" אותך

x AcidBurn x

New member
בשבילי רק אנג'לינה...באמת ש

אני לא מסוגלת לאהוב מישהו ברמה שאני אוהבת אותה...אני אובססיבית באיזהשהוא מקום.....מבחינת שחקנים --אין מישהו שמתקרב אפילו קצת קצת קצת לאהבה שלי לאנג'לינה

לא ידעת דירוג בדיוק .. אני אזרוק

כמה ככה לדוגמא.. (האמת שהסתכלתי באתר של סלבריטיס ובחרתי כמה שנראו לי נחמדות חח) אנג'לינה ג'ולי אליסה מילאנו ליב טיילר קתרין זטה ג'ונס ווינונה ריידר סנדרה בולוק אשלי ג'אד(?) לא ידעת.. נגיד זה בינתיים

S m e l l y Cat

New member
המנמ. וינונה!../images/Emo108.gif

היא חמודה.. ושולטתתתתתתתתתתתת
ואם כבר היא איתה בתמונה, אז גם ג'ניפר אניסטון
וקורטני קוקס כמובן^^

למעלה