בנים ובנות.

Liron1005

New member
בנים ובנות.

בטח חשבתם שאני מתכוונת לדבר על איזה משהו בנאלי ש"בינו לבינה", אבל לא. רק קראתי לכם, איגדתי אתכם לכאן, ואם נכנסתם אז כנראה שהצלחתי. היום עבר עליי יום עמוס במיוחד, שהתחיל בשש בבוקר וכנראה יסתיים בשעות הקרובות עד לאפיסת כוחות מוחלטת. אני לא אטריד ואחפור לכם (למרות שכבר התחלתי בחפירה, אז אי אפשר לומר ש"אני לא אחפור לכם", אז אני אגיד ואבטיח ואקיים שאני לא אעמיק את החפירה. מבטיחה.) על כל מה שעברתי היום, אלא אשתף אתכם באנקדוטה קטנטנה. "שלום", אמר לי בחור בעת שהוצאתי מזומנים מהכספומט. חייכתי אליו. הוא היה נראה בסדר בשנות העשרים לחייו. כן, רק בסדר. "מה נשמע איתך? מה חדש?" הוא התקדם אחרי כשפניתי מהכספומט להליכה רגלית של כמה דקות. "אנחנו מכירים?" שאלתי ולא הבנתי מי הוא. לא זכרתי אותו משום מקום. "מה את לא זוכרת אותי?" ניסיתי להתעמק בפנים שלו, אבל אז הוא חטף לי את התיק מהיידים ורץ באמוק אל הרחוב, נטמע בין האנשים. סיננתי קללה וגם חייכתי. למזלי אתמול בלילה החלפתי לתיק חדש ועדיין לא שמתי בו דבר, חוץ מארנק שקלים, חבילת מסטיקים, צורכי נשים
והמאה שקל מהכספומט. ובזאת אאחל לגנב - שלא תקנה בזה תרופות או מכשיר אנילציה או אפילו משאף לאסטמה. הלוואי שתשתמש בזה לשיפוץ המעלית בבניין שלך, כדי שתוכל להיכנס אליה עם הכסא גלגלים אחרי שתדרוס אותך משאית של הובלת פחם יא מנ**ק. זהו.
אז מה שלומכם/ן?

הסיפור הזה מבויים או מה?

את רצינית כאילו שחווית שוד ? באיזה קור רוח את מספרת את זה.. וואו.. דין פרוטה כדין מאה.. נננמנמנמ! לתשומת ליבך.. ושהוא-כל כלב בא יומו . כתיבה טובה יש לך.. משו כפיצוי על אביאל

Liron1005

New member
רצינית ביותר.

למרבה הצער זאת לא פעם ראשונה, אז אולי בגלל זה הקור רוח? והכתיבה זה לא מכישרון, השתתפתי בסדנת כתיבה. היה מפרה.

קחי איתך תתיקון הכללי

זה עוזר. ואני הייתי חוטפת טראומה על הפעם הראשונה. אומאיגאד. אגב, בת כמה את?/tapuzforum/images/Emo9.gif באלי לראיין אותך

Liron1005

New member
את

מוזמנת לשאול מה שבא לך. בכיף. ואני אנסה להשיג לי אחד כזה, לפחות בשביל ההרגשה. ואני בת 20.

אולי נפתח על זה שרשור נפרד?

ומעניין ממתי את משקיפה עלינו.. מי היה אחראי על הראיונות- ובאיזה יום? ואיך את מגדירה תצמך מבחינה דתית

Liron1005

New member
אמממ..

אני משקיפה משנרשמתי שזה כחודשיים בערך, על האיונות אני יודעת שאביאל היה אחראי ואני ממש לא זוכרת באלו ימים. מבחינה דתית אני חרדית לייט כזאת..

חחח איזו התקפה...

אני לא כפולה אני מאז שנולדתי בתפוז עם הניק הזה... ראיתי את הראיון בקומונה ואפילו הגבתי פעם אחת על אחת התשובות שלו...

ביומיים האחרונים

לא הייתי שם אבל ברור שאני מאושרת שם אני זוכרת שחצויה שאלה אותו מלא מלא שאלות- ביניהן "אם היית רוצה לחזור אחרוה בזמן לאיזו תקופה היית רוצה לחזור".... תבדקי.... בהתחלה לא הצלחתי להכנס אפילו שאישרו אותי ואז "חביירים" או מי שזה לא יהיה מחק אותי והחזיר אותי שוב
מה שבטוח- אינלי 2 ניקים....

זיתרענן

New member
תתחדשי על התיק

אופס. כבר לא אצלך. מצטרף אם כך ל`ברכות`. אהבתי ת`כתיבה שלך. למרות שאת מכנה אותה חפירה

זיתרענן

New member
מי

חמוד? אני או הבלוג? /tapuzforum/images/Emo8.gif. חח תודה. נראה שיש לי המון מה ללמוד ממך..

למעלה