בנים ובנות, התיעצות דחופה

• פותח הנושא ymz
  • פורסם בתאריך

ymz

New member
בנים ובנות, התיעצות דחופה

מה דעתכם על טיסה בכדור פורח כמתנה מבת/בן הזוג שלכם ככה סתם בלי סיבה?

vk3

New member
מתנה נפלאה... ../images/Emo77.gif

והורגת... ( תרתי משמע) אני הייתי מקבל התקף לב ומקיא כול זמן הטיסה...

ymz

New member
זה כבר סיפור אחר

אני לא מוצאת מידע על טיולים מסוג זה בארץ. פעם שמעתי שלא מרשים טיולים כאלה בישראל מסיבות בטחוניות. מקווה שזה לא נכון.

אני אומר ככה...../images/Emo98.gif

אוצי רוצי לך לסוחר הסמים הראשי בעיר מגורייך והזמיני ממנו 2 צינגלה נחמדים... דבר ראשון, ההוצאה הכספית תהיה נמוכה בהרבה. דבר שני, בימינו כשהטכנולוגיה כ"כ מפותחת מי צריך כדור פורח כדי לעוף, יש לך את 2 הצינגלה שקנית במיטב כספך. דבר שלישי, אנחנו טוענים שכמה שיותר טבעי כך יותר טוב. *העיצה ניתנה לכם בחסות רשת הפרחים plan4u. *לא מומלץ לנשים בהריון או לאנשים שנוטלים תרופות באופן קבוע. *נהנתם?!- ספרו לנו. לא נהנתם- חבל... תודה.

אני אומר ככה...../images/Emo98.gif

אוצי רוצי לך לסוחר הסמים הראשי בעיר מגורייך והזמיני ממנו 2 צינגלה נחמדים... דבר ראשון, ההוצאה הכספית תהיה נמוכה בהרבה. דבר שני, בימינו כשהטכנולוגיה כ"כ מפותחת מי צריך כדור פורח כדי לעוף, יש לך את 2 הצינגלה שקנית במיטב כספך. דבר שלישי, אנחנו טוענים שכמה שיותר טבעי כך יותר טוב. *העיצה ניתנה לכם בחסות רשת הפרחים plan4u. *לא מומלץ לנשים בהריון או לאנשים שנוטלים תרופות באופן קבוע. *נהנתם?!- ספרו לנו. לא נהנתם- חבל... תודה.

Angel lips

New member
שמע זה רעיון נחמד...

תלויי בבת הזוג, למישהי זו תיהיי חוויה ולמישהי סיוט :)

v o d k a

New member
רעיון מעולה!

לדעתי, עם רעיון כזה גדול אפשר "לכסות" סיבה... ובשביל סתם משהו אפשר לעשות משהו יותר פשוט, ואת הכדור פורח להשאיר לאיזה יומולדת או יום שנה או משהו בסגנון...

למעלה