בנים הם כמו חיות?

בנים הם כמו חיות?

אתמול לקחתי את הקטן לבית ספר (קמנו מאוחר). כשהגעתי פגשתי את חברתי עוד מהיסודי שהיא מורה באותו בית ספר בו לומד הילד שלי, שוחחנו על דא ועל הא, פתאום ראינו שני ילדים הולכים מכות, הייתי בטוחה שהמורה תתערב ותפסיק את המריבה, אך לא היא פשוט הסתכלה ולא נקפה אצבע, גם כשילד אחד ישב על הבטן!! של הילד השני היא לא התערבה. היא דוקא אשה שאני מעריכה אותה, ואז היא הסבירה לי בשאלה: ראית פעם סרטים של נשיונל ג´יאוגרפיק? כשרואים שם סצינה של אריה שטורף זברה האם לדעתך חוקרי הנשיונל צריכים להתערב לטובת הזברה? כמובן שלא אסור לאנשים להתערב בטבע... ככה זה גם ילדים סיימה המורה!

ענתר

New member
אותה למנהלת

בכל הרצינות, אחר כך מתפלאים שהאלימות בבית הספר גוברת אם הילדים רואים מורה לא מתערבת, זה נותן להם לגיטמציה להמשיך. והנימוק שלה מטומטם, הצלם לא מחשיב את עצמו למחנך!

אני די המומה

היא משווה ילדים לחיות בגונגלים,לא יאומן. נכון בטבע לא מתערבים,אבל כמורה בטח צריכה להיות לה ההבחנה בן חיות לבני אדם. בושה למדינה שלנו ולמשרד החינוך שיש מורה כזו בקרבנו. אם זה היה קורה לי הייתי עושה צעקות ולא מעניין אותי אם היא חברה או לא. זה מאוד מקומם.

לאייה

New member
ואחר כך מתפלאים שהאלימות גואה....

במקומך הייתי מדווחת על כך

הייתי ניגשת למנהלת בית הספר - מה זו התשובה

הזו? ההסבר שלה בהחלט לא מקובל עלי בתור אמא לילדים לא הייתי רוצה שמורה תגיב ככה אם הילדים שלי יקבלו מכות ממישהו.

פלגיה

New member
גם אני לא תמיד הייתי מתערבת

אם רואים ששני הילדים צוחקים ונהנים - שיתגוששו בכיף. אם הילד שיושבים עליו, נראה מסוגל להוריד את התוקף ממנו - הייתי נותנת לו לעשות את זה. מתי כן להתערב? כשאחד הילדים בוכה כשזה שני ילדים או יותר נגד ילד אחד כשאין יחסי כוחות: גדול על קטן, בריון על ילד חלש וכו'.

מה זה הטירוף הזה?

פני מיד למנהלת ביה"ס ושתפי אותה. פשוט נורא שזו מורה במערכת החינוך.

למעלה