בנים,בנות-

• פותח הנושא apl
  • פורסם בתאריך

apl

New member
בנים,בנות-

מה רומנטי בעיניכם?

HyPeR SoNiC

New member
../images/Emo99.gif

רגעים אינטימיים בין בני זוג... כמו למשל כשהם שוכבים במיטה מחובקים ומגלים אחד לשני את הסודות הכי כמוסים שלהם.... שהם כנים אחד עם השני, חושפים את עצמם אחד לשני, ונותנים אחד לשני לראות אחד את השני בצורה הכי אמיתית והכי פגיעה שלהם.... או רגעים (שקראו לי כמה פעמים) שכשאני נמשך אליה, ורואים את זה, והיא נמשכת אלי, וכל מה שהיא עושה זה לשים את היד שלה עליי, והדופק שלי עולה פי עשרות מונים..... והיא מרגישה את זה, ואומרת לי שהלב שלי דופק ממש חזק, ואני אומר לה שזה בגללה..... או רגעים שבהם בני הזוג מביטים זה לזה ישר לתוך העיניים, ורק המבט הזה אומר הכל... לא צריך להגיד כלום, ולא צריך לעשות כלום.... חוץ מלהתנשק...
לדעתי, הרגעים האלה הם הרגעים הכי רומנטיים שיכולים להיות... כמובן שלהכל אפשר להוסיף קטורת, נרות, מוסיקה שקטה, ומה לא... אבל זה הכל רק תפאורה.... הרגש בין בני הזוג זה מה שבאמת מוסיף את הרומטיקה...

החלק של המשיכה, כ"כ נכון../images/Emo99.gif

וואו לרגע עברה בי צמרמורת, ורצון עז לאיזה גבר שיאהב אותי ואני אותו.... רגע....... דקה.............. עוד שנייה.................. זהו זה עבר...... מוזר אבל כל פעם שאני חושבת על מישהו (זכר) אני מיד נזכרת בכמיהה שלי לאופנוע........קיצר בוא נאמר שאין מצב לאף אחד בקרוב אלא אם השם שלו הוא אותיות באנגלית בצירוף 500 סמ"ק.....

ScorpioID

New member
המבט הזה..

שאומר הכל... אתם כבר יודעים למה הכוונה...

רומנטי בעיני זה....

להתכרבל עם שוקו חם בחורף כשבחוץ יורד גשם.
המבטים האלה...שממיסים
להפתיע אחד השני בכל מיני דברים קטנים (פתק מתחת לכרית, בתיק..)
פיקניק ביום קייצי
מלחמת כריות... (כשבסוף כמובן נופלים אחד לזרועות השני..)
הודעות SMS שמזכירות לך כמה הצד השני אוהב אותך כשאתה ברגע של משבר
להביא פשוט פרח
מילים יפות שמתארות את הצד השני
לבוא אליו הבייתה ולראות שהחדר חשוך...יש קטורת,נרות,שירים שקטים..
כשהוא כותב שיר עלייך
ללכת יד ביד על חוף הים
כשהוא מחפש שעות בקניונים שונים טבעת ספציפית שהוא יודע שאני רוצה וקונה אותה כדי להפתיע אותי
כשאנחנו אומרים אחד לשני שאנחנו אוהבים
שאני חולה והוא מכין לי מרק חם ומרדים אותי יש עוד הרבה.....אני פירטתי פה דברים ספציפים שקרו לי אבל בעיקרון זאת ההרגשה הכללית.

rudnikd

New member
זה רק אני או שמישהו מאוה בנואשות...

נידמה לי שאת/ אתה או מאוהב קשות או נואש לאהבה....

*-*SUNSHINE*-*

New member
אם להיות ספיציפית..

הכל.
מבט,מגע,מכתב(בעיקר),טלפון,שיר,חיבוק,נשיקה,זריחה,צחוק.

DaSi ON LsD

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo29.gif אני אוהב אותך

זה הכי הולך.. חוץ מזה יש אם אומרים משו חמוד כזה, או שסתם יושבים באיזה מקום רומנטי ומדברים

yofi tofi

New member
וואו ענתו'ש,איזו שלה

רומנטי זה משו מסובך כי גם שקיעה,עם כל הקיטשיות שבה זה עדיין רומנטי- אגב,שיקעה בחורף זה הרבה הרבה הרבה יותר יפה :) כי קריר כזה,והוא חייב לחבק אותך
והכי רומנטי בשבילי זה שחבר שלי עושה דברים שהוא לא עושה בדר"כ.. דברים כיפיים כמובן.. שבדר"כ אניצריכה לבקש או לפחות לרמוז.

seeyou

New member
../images/Emo9.gifמה רומנטי ?-

דברים שגורמים גירוי גם למוח לא רק לגוף!

למעלה