בנים בנות - תגלית !!!

שרון-ב-

New member
בנים בנות - תגלית !!!

ואחרי אין ספור מחקרים, בדיקות, טבלאות, אנציקלופדיות, פעלולים, תעלולים, מחיקות, דחיקות, דחיפות ועוד ועוד ועוד..... להלן הממצאים... למה כשנשים גומרות הן עדיין מלאות מרץ והגברים נופלים שדודים... אז ככה בנות - (כה אמר פרופסור דע מדע אחרי ולפני שידע) אחרי שגמרת פעם אחת ממי (זה הוא אמר ממי לא אני) את אולי גמרת....אבל הגוף שלך רק התחיל.... שזה אומר...זה היה רק ה``סלט``..משהו כמו מנה טרום ראשונה... ועכשיו את רק מוכנה למנה ראשונה, מנה עיקרית וקינוחים חופשי.... אחרי שתאכלי את כל הארוחה בשלמותה, יענו...אחרי פעם אחת שגמרת לא להפסיק....(שיעבוד, אל תרחמי עליו) ושוב ושוב ושוב.... אז...נראה אותך גיבורה כמה עם מרץ מהמיטה... שיכין לך את האלונקה מראש. שרון בוגרת אוניברסיטת וייסטהיימר - מוגש כשרות למען הגבר

יערית

New member
אוריאנה יקרה שלי

מקווה שאת לא תחרפי לי אחרי סיבוב אחד או שניים,אוהבת אותך פרועה, אוהבת אותך שואגת בכל רגע, אוף אני ניכנסת לזה יותר מידיי, ואני משוגעת על גוף של גבר..אשה זה רק פנטזיה. יערית(שוב גילתה טפח)

arye_gur

New member
כשאת - גומרת לא

למה את מתכוונת ? למה את מתכוונת ? כשאת גומרת ? משה - הבנת ? אריה - שמת ששרון תגמור כן

שרון-ב-

New member
שרון מגשימה משאלות

היא תגמור עליך אתה תמות כמה קל לספק אותך אריה (``שרון תלמדי !!``)

שרון-ב-

New member
סוף סוף סוף סוף חכם אריה !!

יודע איפה גן עדן נמצא... שרון בדרך אל הסיפוק

שרון-ב-

New member
כי אני נהגת

חדשה. עדיין עם השלט מאחורה. עוד חצי שנה ימלאו לי שנתיים ואז אהיה ותיקה. ועד אז. אני זהירה. מאופקת. משייטת באדישות רק בצד ימין. שרון זהירות בדרכים הגבריות הפתלתלות

ariegur

New member
עוד האשמה נשית מובהקת,

במסגרת ה``כאילו מסכנות ונשלטות``, קובעות השולטות הפתלתלות, שדרכן של הגברים נפתלות. איזה תיחכום ! אריה, שנדהם מהחוכמה שנמצאת אצל נהגת חדשה, מה יהיה עם נהגת ותיקה ?

שרון-ב-

New member
תתחיל

לנסוע עם תיק עזרה ראשונה, עזרה שניה ועזרה אחרונה שכפ``ץ, כפצ``ץ, וקונדומים. שרון בדרכים

ariegur

New member
כבר כמה שנים,

יש לי שני קונדומים בתא הכפפות באוטו. האם עוד אפשר להשתמש בהם ? אריה - אופטימי ללא תקנה

שרון-ב-

New member
כמובן

נמלא אותם מים נעלה על הגשר ונזרוק על מכוניות שרון צוחקת לאריה מפה, אופטימי אופטימי אבל שניים ???? למי יספיקו

למעלה