בניית API וקימפול קוד NET.

pagis

New member
בניית API וקימפול קוד NET.

מישהו מכיר מאמר/ספר הדרכה או משהו דומה לבניית API-ים? אני מנסה לבנות API בין MATLAB ל NET. ורוצה לקרוא קצת קודם על קונספטים ומתודולוגיות בבניית API-ים. חוץ מזה רציתי לשאול אם יש דרך לקמפל קוד NET. לשפת מכונה, המטרה היא מאוד פשוטה, אני מוכן לוותר במקרים מסויימים על cross platform כדי לא לחשוף את הקוד, יש מקרים שהסודיות של הקוד מכתיבה את זה. מה שכן, בזמן הפיתוח מאוד נוח לי לעבוד ב NET. מכיוון שכל הפיתוח אצלנו מתבצע ב NET. ולכן זה יעיל מאוד לפיתוח ולעדכון גרסאות וכו'. למישהו יש רעיונות/פתרונות, אני די בטוח שאני לא הראשון שנתקל בבעיה כזו. תודה רבה.

gilad g

New member
הממממ

"מישהו מכיר מאמר/ספר הדרכה או משהו דומה לבניית API-ים? " לא אני
" אני מנסה לבנות API בין MATLAB ל NET." אני חושב שמישהו כבר חשב על זה - חפש בגוגל
" חוץ מזה רציתי לשאול אם יש דרך לקמפל קוד NET. לשפת מכונה, המטרה היא מאוד פשוטה, אני מוכן לוותר במקרים מסויימים על cross platform כדי לא לחשוף את הקוד, יש מקרים שהסודיות של הקוד מכתיבה את זה." לא, אין דרך לקמפל ישירות לשפת מכונה. (טוב, יש את ngen, אבל הוא מצריך את קיומו של ה-exe המקורי, והוא גם עובד פר מכונה, כלומר על כל מחשב שעליו תתקין את ה-assmebly שלך, תצטרך להריץ ngen). אם אתה מעוניין בהסתרת קוד, יש כלי שנקרא obfuscator, ש"מבלבל" את הקוד של ה-assembly שלך. אני חושב שהוא עושה את זה ע"י בין השאר שינוי שמם של המשתנים, וה-metadata. תריץ עליו חיפוש בגוגל

למעלה