בניית תפריט

ori האחת

New member
בניית תפריט

היי חברים,

אנו מארגנות ערב בנות, ואשמח להיעזר בכם בבניית תפריט לאוכל ושתיה-
לא בהכרח סוגים ספציפיים, אלא יותר קווים כלליים וכמויות,
למשל- 2 פשטידות, 4 סלטים, 5 בקבוקי שתיה קלה, חלב לנס וכו'.

המון תודה מראש!

נירהמ1

New member
ערב טוב אורי - אמרי כמה בנות ישתתפו באירוע

כדי שאפשר יהיה לכתוב כמויות.

בעיקרון הייתי מגישה פשטידות ו/או קישים (אפשר להכין גם אישיים בתבניות מאפינס), סלטים, גבינות, פירות, לחם טוב וכמובן יין טוב שיתרום רבות לאווירה. לקינוח עם קפה תה אפשר להכין עוגה-שתיים ועוגיות.

ברוכה הבאה ל":חלבי". הפורום נעים, חמים ומאוד-מאוד טעים. את מוזמנת להישאר. הנה, הכנתי גם קפה עם משהו קטן בצד

ori האחת

New member
איזו קבלת פנים נעימה!

תודה רבה :)
אני נעזרת בכם רבות, אמנם סמויה, ומצטערת שלא הצגתי את עצמי כראוי :)
אז נעים מאוד!!!
מדובר בכ10-12 משתתפות.
תודה ויום מקסים וטעים! :)

נירהמ1

New member
בוקר אור(י)
אם כך הייתי אופה שתי

פשטידות: למשל תרד וגבינות, ברוקולי וגבינות, פטריות, ועוד... או קישים - כמו שציינתי אפשר להכין פשטידות/קישי אישיים בתבניות מאפינס מרופדות במנג'טים, או בתבניות רגילות.

סלטים: סלט ביצים, סלט ירקות, סלט ירוק או ירקות חתוכים לאצבעות, סלט חצילים (מה שאת אוהבת).

בקבוק יין

פירות

לימונענע צוננת

אבטיח ו/או מלון

לקפה-תה עוגה ועוגיות

במאמרי הפורום ובקישורי הפורום תוכלי לקבל מתכונים ורעיונות מעולים שכולם נוסו על ידי חברי הפורום.

בהצלחה. .

ori האחת

New member
תודה רבה!

ומה לגבי כמויות?
למשל כמה פשטידות?
כמה בקבוקי שתיה קלה?

נירהמ1

New member
כתבתי 2 פשטידות אחת מכל סוג

אם את רוצה את יכולה להכין גם מאפים אחרים, ולא רק פשטידות - תוכלי לראות במאמרים, בקטגוריה "מאפים שונים", אם לא תמצאי, תני קריאה
ניררהה ואמצא לך בקלי קלות.

נירהמ1

New member
באשר לבקבוקי שתיה - תקני כמה

לפחות 5 בקבוקי קוקה קולה, 5 בקבוקי מים.

כמו שכתבתי תוכלי להיות גם יצירתית ולהכין לימונדה ביתית (אפשר להכין לימונענע ואפשר להכין לימונדה רגילה ולהוסיף לה מעט מיץ רימונים). קל להכנה, טעים ומרענן. אפשר גם להכין תה קר עם פלחי לימון וקוביות קרח. הכל הולך. בסוף הערב לא תהיינה אפילו שאריות.

למעלה