בניית קארטינג

בניית קארטינג

ערב טוב לכולם ! כפרוייקט לעצמי, החלטתי לבנות קארטינג.. לא משהו רציני, משהו פשוט.. ממנוע, גז, ברקס, הגה, נוסע.. אשמח אם תתנו לי מידע שיעזור לי, ו/או תפנו אותי לאתרים שיכולים לעזור לי בנידון. תודה רבה !

מנוע לקארטינג

שלום לכולם. אני מחפש מנוע שמתאים לקארטינג.. לא משהו גדול מדי, אלא משהו שיכול לסחוב במהירות סבירה, שיסחוב גם בעליות.. איזה מנוע אני צריך כאן, ואיפה ניתן להשיג אחד כזה במחיר זול..?

© DrorZi

New member
אתה בכלל יודע שזה לא חוקי

ולא יהיה לך איפה לנסוע עם זה
דרור זי.

Inoni

New member
אולי יש לו סלון גדול ?

בתור ילד נסעתי בתלת אופן בבית... זה בערך אותו גודל

אמממ..

אני לא מתכוון לנסוע איתה בכל העיר או משהו.. אלא לבנות אותה סתם בשביל הסיפוק שלי, ומקסימום לנסוע איתה ברחוב שלי..

Slow Sprinter

New member
לא כדאי...

ברחוב לא כדאי, זה פשוט מסוכן.. לפי דעתי למען הסיפוק כבר עדיף בהרבה לבנות באגי מחיפושית... בכל אופן, לפי דעתי תצטרך מנוע של אופנוע, אבל אני ממש לא מבין בזה... פשוט בזמנו מישהו הראה פה סרט של כמה חבר'ה גרמני שהכניסו מנוע 4 פעימות שהם לקחו מאופנוע אם אני לא טועה...

אממ..

זה לא רחוב ראשי.. זה רחוב צצדי, ללא מוצא.. 150 מטר כביש שומם... =\ אממ.. יש מקום שבו אני אוכל להשיג מנוע כזה בצמב טוב ובמחיר זול?

Slow Sprinter

New member
ודאי..

לפי דעתי באזור רחוב המסגר בת"א וברחובות האחוריים שם עם המוני המוסכים והגרוטאות תוכל למצוא משהו... אבל קודם תבדוק מה אתה באמת צריך.. אני תוהה מאיפה תשיג גלגלים כאלה, ואיך בכלל תבנה אותה..

אז ככה

אממ.. גלגלים לא בעיה כל כך להשיג בעקרון את רוב החלקים יש לי, מה שחסר לי ביותר זה המנוע.. ו.. בכמה אתה חושב שאפשר להוציא שם מנוע?

Slow Sprinter

New member
אני לא בטוח

נראה לי ש-1000 ש"ח זה סביר, אבל זה ממש יריה לשמים כי אין לי מושג ממש.. אני יודע שכמה מכונאים פה מצליחים לדחוס לעצמם מנועים למכוניות ב-400 ש"ח, כאשר על אותה פעולה במוסך שהם עובדים בו הם לוקחים 2000-3000 ש"ח בממוצע... אז כעיקרון אפשר גם להיסתדר איתם ולסכם נגיד ב-1000 ש"ח צבורה חאפרית... הרי בכל מקרה אתה לא צריך רישיונות לדבר הזה... אבל לפי דעתי מדובר בו במשחק באש..

Supra Man

New member
למה באגי??

תהייה לארג', יותר כיף בן דוד שלי בונה עם אח שלי מכונית על שלט...על דלק. קצת יותר ממה שרגילים לראות זה בגודל של חצי טרקטורון בערך עם מנוע 150 סמ"ק. נראה לי שיהיה מזה כיף להסיע את הדבר הזה. אני מזכיר....על שלט!!!

Slow Sprinter

New member
וואלה?!

אפשר להתיישב מעל? אני שוקל רק 60 קילו! אני לא אומר שזה לא אפשרי, אבל אני מנסה להבין על איזה מעגלים וגובה הספקים חשמליים מדובר שם.. זה חתיכת פרוייקט! אתה יכול להרחיב על זה?

Supra Man

New member
טוב, כל הפרטים עוד לא ברורים לי

אבל אני אנסה להרחיב כמה שיותר לדעתי בנאדם מסוגל לשבת על זה זה עדיין 510 סמ"ק יש לזה צמיגים של טרקטורון, השילדה הם בנו יש לזה הילוכים low,hi ואני לא בטוח אם יש לזה רוורס עכשיו התמיהה העיקרית שלי הייתה...איפה אתם הולכים למצוא סרוואים כל כך חזקים. אנו ימניח שזה גם היה אצלך. לא הבנתי בדיוק מה הם מתכננים לעשות אבל זה משהוא בסגנון מנוע של שפריצר של אוטו רק עם הגבלה אלקטרונית, יענו שלא יעשה סיבובים, שיהיה מוגבל לתנועה כמו כל סרוו רגיל. אני עוד לא בטוח... הוא נבנה במהלך פסח, וימשך לאורך החופש הגדול. אני אספר יותר במדוייק עוד חודש פלוס.

למעלה