בניית פורום

a l i c e 2 6

New member
בניית פורום

שאלתי לפני כמה זמן על רעיון איך לבנות פורום קיבלתי תשובה שאני צריכה ליצור טבלה לאשכולות וטבלה לכל אשכול יצרתי טבלה של אשכולות ראשיים כבר כמה ימים מעסיק אותי, איך אני יוצרת טבלה לכל אשכול?והאם בונים פורום בעזרת GRIDVIEW, DATALIST ? ואיך בונים עץ בתוך הGRIDVIEW או בתוך DATALIST או איך שבונים את זה אשמח לקבל רעיונות, מאמרים בנושא הזה...

rnan

New member
../images/Emo189.gif פיתרון התחלתי

בהנחה שאת בונה פורום לנושא מסויים.... טבלה מס' 1 : משתמשים טבלה מס' 2 : אינדקסים של הודעות + קשרים בין הודעות ( הודעת אב , בן , אחות) טבלה מס' 3 : טבלת הודעות לכשעצמם משתמשים זה לכניסה בלבד במספר 2 את תאכסני את כל ההודעות עם ערך יחודי לכל אחד וכמובן מה היחס שלה ( אב , בן , אחות) במס' 3 את מאחסנת את ההודעות עצמם טקסטואלית כמובן שיש פקטור של זמן , ושל התיישנות אבל זה כבר EXTRA ביייייייי

rnan

New member
../images/Emo189.gif אופס

שכחתי לגבי הפקדים אם תשאלי אותי אפשר להתחיל מ TREEVIEW הרי כל אשכול הודעה הוא למעשה TREEVIEW יש לו הודעות בנות הודעות אחיות וכמובן הודעות אב בעזרת הפקד הזה תוכלי לממש כל מה שבצורה של יחסי משפחה של הודעות וגם הוא מאוד פשוט לא צריך DS ולא GV אל תשכחי שהתפקיד של ה DS הוא טבלה זמנית ביני לבין ה DB הוא לא אמור להכיל דברים שלא לשם כך למרות שאפשר. כמובן שאפשר לשפר ולהכניס כל עץ ל DG ואז לשלוט על COKUMN STYLE או DATAGRIDTEXTBOX שיהיהי יותר יפה אבל שוב זה EXTRA. ביייייייייי אני הולך לאכול

spheonx

New member
בניתי פורום קטן לחבר שהיה צריך

ממש בסיסי, אבל אולי זה יעזור אין הרשמה של יוזרים, והפורום בסגנון הפורומים הישנים (לא כמו של תפוז) טבלה אחת שמכילה את השדות: קוד רשומה - קוד הרשומה שם השולח נושא ההודעה תוכן ההודעה תאריך רשומת אב - קוד הרשומה של הרשומה שאליו משוייכת הרשומה הזו וזהו אם כותבים אשכול חדש לפורום הוא מקבל ערך רשומת_אב של 0 אחרת אם כותבים הודעה בתוך אשכול הוא מקבל את הערך של ההודעה הראשית בשליפה בכניסה לפורום: שולפים רק את אלה עם רשומת_אב = 0 ואז כשנכנסים שולפים את כל הרשומות שרשומת האב שלהם היא המספר הספציפי. אצלי זה עובד בכל מקרה. קצת עצלן אבל עובד :)

ציפי81

New member
אפשר לעשות כמו בתפוז

להשתמש במה שהצעת, אבל לשפר: כותבים פונקציה רקורסיבית וכך לכל הודעה יכול להיות בן - כך מקבלים את הצורה של תפוז.

J u n k y

New member
העלתי לכאן פעם

איך להוציא מה - SQL את העץ ללא רקורסיה. כדאי לחפש...

a l i c e 2 6

New member
תודה רבה לכולם, רק עוד שאלה קטנה..

איך אפשר להכניס עץ/פאנל/מסגרת (שזה התוכן של ההודעה) לתוך שורה של GRIDVIEW תודה, ואני נכנסת לקרוא על הרקורסיה

למעלה