בניית מערכת שעות

CLASSIFIED

New member
בניית מערכת שעות

שלום! היום נפתחה האפשרות לבניית מערכת השעות באוניברסיטה העברית. יש לכם איזה שהם טיפים איך לבנות? פעם ראשונה שלי. אני עשיתי כמה טיוטות, בהן ניסיתי שיהיו כמה שפחות חלונות. על מה עוד לשים דגש?

amirseg

New member
ברוך הבא

אני מניח שאתה מתחיל שנה ראשונה, שכן רק לתלמידי שנה א' המע' נפתחה. קודם כל, כמו שאני ראיתי, כדאי לך לבחור תרגולים (בקורסים המתמטיים) כמה שמאוחר בשבוע, היות ויש חלק מהמקצועות שהגשות התרגילים יהיו בתרגול עצמו (אצלנו זה היה ככה בסמסטר א, ובסמסטר ב' רק באינפי ההגשה היתה לכולם לתא גדול...) חוץ מזה אני לא חושב שיש בחירה כ"כ גדולה..... זה הדבר החשוב נראה לי. זה חשוב כי לפעמים התרגילים מתבססים על חומר שלומדים במהלך השבוע וגם ככה אתה יכול לדבר עם אנשים במהלך השבוע, יש שות עזרה מיוחדות וכ'. מה גם, שככה אתה לא לחוץ-מת בסופ"ש להכין תרגיל ליום ראשון

CLASSIFIED

New member
אכן שנה ראשונה

תודה!

ChapaChoo

New member
שעות לימודים

אם אתה יכול להרשות לעצמך, אל תבנה מערכת שבה אתה מתחיל ב8 בבוקר או מסיים ב8 בערב ביותר מדי ימים, כי זה פשוט מתיש ומייאש. בנוסף, כדאי להשתדל לא ליצור מצב שיש לך שיעור אחד ביום או שיעור אחד לאחר הפסקה גדולה מאוד, כי זה יוצר טריגר מאוד גדול פשוט.. לא להופיע לשיעור הזה (וזה עלול לא להיגמר בטוב).

למעלה