בניית מודלים

מצב
הנושא נעול.

VictorianPeach

New member
בניית מודלים

בניית מודלים
האם בניית מודלים של בתים היא עבודה למומחה בתחום (מודליסט, אני מניח) או שזה משהו שהאדריכל עושה בעצמו?

בניית מודלים

בניית מודלים
האם בניית מודלים של בתים היא עבודה למומחה בתחום (מודליסט, אני מניח) או שזה משהו שהאדריכל עושה בעצמו?
בניית מודלים
בניית מודלים המקצוענית היא אכן התמחות, למרות שבבתי ספר לאדריכלות מלמדים וגם בונים מודלים. צריך להפריד כאן, בין מודלים לראווה. [פרזנטציה ושיווק] לבין מודלים לצרכים פנימיים של המתכנן לבדיקת פרופורציות ויתכנות היום, בעידן ההמחשה התלת ממדית הממוחשבת, שוק המודלים הולך ומצטמצם.

VictorianPeach

New member
חבל

בניית מודלים
בניית מודלים המקצוענית היא אכן התמחות, למרות שבבתי ספר לאדריכלות מלמדים וגם בונים מודלים. צריך להפריד כאן, בין מודלים לראווה. [פרזנטציה ושיווק] לבין מודלים לצרכים פנימיים של המתכנן לבדיקת פרופורציות ויתכנות היום, בעידן ההמחשה התלת ממדית הממוחשבת, שוק המודלים הולך ומצטמצם.
חבל
דווקא חשבתי לעסוק בזה אם זה היה מקצוע רשמי. אני אוהב את התוצאה וזאת גם עבודה עדינה מאוד.

gerson1

New member
dear victorian be..

חבל
דווקא חשבתי לעסוק בזה אם זה היה מקצוע רשמי. אני אוהב את התוצאה וזאת גם עבודה עדינה מאוד.
dear victorian be..
א. זה מקצוע ב. לעיתים מכיניפם תכניות עבודה ומודלי עבודה-ישנם ארכיטקטים שתכנונם הנו בעיקר סביב מודל, כמו פרנק גרי והמבנה נולד מהמסות שלו. ג. ההדמיות התלת ממדיות פתרו משהו אך זה עדיין לא אותו דבר same same but a little different אפשר לעסוק בזה כמקצוע-בתעשיה, יציקות למיניהם (מתכת, פלסטיק וקרמיקה המודליסטים זה עסק רציני. עיצוב תעשיתי הנו המסלול לבנית תבניות, מודלים וכד'

מצב
הנושא נעול.
למעלה