בניית מאגרי מידע

perhay

New member
בניית מאגרי מידע

האם תוכלו להפנות אותי לאתרים בהם יש הסבר קל בנושא בניית מאגרי מידע? תודה מראש ושבת שלום!

perhay

New member
תודה לך, אור, כתמיד את מוכנה לעזור

התכוונתי לא כל כך לבניית אתרים (והמאגר יהיה לי שימושי בעתיד), אלא לבניית מאגרי מידע, כמו למשל מאגרי מידע במדעים או בהסטוריה. בכל אופן אני מודה לך על תגובתך המהירה.

בתיה4

New member
קודם כל מזל טוב. אמנם באיחור

אבל טוב מאוחר, מאשר................לא? בקשר לבנית מאגר - זה תלוי למה את מתכוונת. גם קטלוג ספריה הוא מאגר מידע. האם המאגר הוא ביבליוגרפי, טקסט מלא, תמונות וכד'. אני חושבת שהבנת את הכוונה שלי. צריך פשוט הרבה יותר פרטים.

perhay

New member
תודה על איחוליך. בכלל לא מאוחר

יום הולדתי חל היום, ויש לי עוד שעה וחצי לחגוג. בקשר למאגרי מידע, ללימודים אני זקוקה לבנות מאגר מידע בבליוגרפי, שכמובן ניתן להרחיב עם מולטימדיה. מה שהכי חשוב לי הם הצעדים בבניית המאגר ומה בערך כדאי שיכלול מאגר כזה. אם יש לך אתרים שמסבירים על בניית מאגרים, ואם יש לך מאגרי מידע לדוגמה, עדיף בעברית, אודה לך מאד. תודה על תגובתך.

בתיה4

New member
גם זה - אבל באנגלית

http://www.lib.az.us/digital/dg_a2.html דוגמאות למאגרי מידע ביבליוגרפיים : קטלוגים של ספריות מפתח חיפה מפתח סאלד ברמת האינטרנט : מדריכי אתרים כמו - וואלה, נענע, יאהו את צריכה עוד? ככל שתפרטי יותר יהיה קל יותר למצוא לך.

perhay

New member
תודה לך, בתיה

לכך התכוונתי. נתת לי הרבה חומר למחשבה. את החומר באנגלית יקח לי יותר זמן ללמוד, אבל הוא נראה מאד רציני.

למעלה