בניית חדר על הגג....

בניית חדר על הגג....

אינני מתגורר בקומה 4 ואחרונה בבית דירות ידוע לי אשר ישנה אפשרות בניה בגג שמעל הדירה עד כ 23 מטר. בברור שעשיתי בזמנו נאמר לי שזאת פרוצדורה בירוקרתית מבחינת מהנדסי העיריה אשר מוסמכים לקבוע אישור בניה. שאלתי היא כזו האם רצוי שאני יעשה זאת באופן עצמאי או לתת זאת לטיפול של עוד מבחינת התכתבויות וכמובן אחד שבתחום. בשיחה בזמנו עם עוד בתחום נאמר לי שלרוב מי שיעשה את הבעיה הם דיירי הבינין ולא העיריה. למרות שלדעתי הכל יכול להיות. מה דעתכם והאם זה הפורום הנכון ? כמובן שמבחינת רשות הדיירים רצוי לדעת העם העיריה נות רשות ואם כן אז אחכ לברר עלויות שיפוץ אותו חלק בגג(מנועי מזגנים אשר מרעישים בינין בן 50 שנה בערך קולטי שמש ודודי שמש )כל אלה נמצאים באותו חלק. מה שכן זה שבחלק הזה אף אחד לא מגיע חוץ מפעם בשנה למלות גז מזגנים או לתקן קולטי שמש. השימוש נעשה בגג המצוי בצידו השני של הבינין. ובדעתי לקבל כמה וכמה הצעות מחיר לשיפוץ חדר המדרגות כניסת הבינין אינטרקום וכו... וכמבון גינה ולובי. כיום הבינין נראה פשוט זוועה פרוץ לכל אחד וכמו מדבר שומם. באספת דיירים חצי מהדיירים הראו נכונות אבל שזה מגיעה לכסף פתאום הבוס לא פה.... מה דעתכם שבת שלום

למעלה