בניית בית

רונה 2008

New member
בניית בית

שלום, לאחרונה קנינו מגרש ואנחנו מתכננים לבנות עליו בית, כבר עשינו זאת פעמיים, אבל הפעם מדובר על בית חלומותינו. מכיוון שאין חכם כבעל נסיון, הייתי שמחה לא הייתם נותנים לי טיפים, ולאו דווקא בנושא בנייה (שם אנחנו כבר בעינינים), אלא דווקא בנושא איכות חיים בבית לדוגמא: לא לשכוח לעשות שקעים לחשמל בחצר, או לעשות הכנה לכבלים במרפסת (אם נרצה להוציא טלוויזיה החוצה) וכד'... תודה מראש.

Dfengshui

New member
עצה לאיכות חיים טובה

אם באיכות חיים את כוללת גם את איך ייראו החיים שלך אחרי הבניה, אז ההמלצה שלי היא - לתכנן את הבית עם יועץ פנג שואי

עצות

ישנם מספר נושאים אשר אינם מהווים עצות שהייתי קורא להן : "איכות חיים" אלא יותר דברים שאם לא עושים אותם עכשיו, כנראה שתעשו אותם אחר"כ. בבנייה של בית מפנק למגורים ולאו דווקא שיפוץ לצורכי מסחר ישנם המון נושאים שצריכים להלקח בחשבון, כמהנדס שמלווה פרוייקטים הן בסביון, הרצלייה, גבעתיים וכו' והן פרוייקטים כמו בית חולים, בתי אבות, קניונים וכו' קשה לי להתייחס לנושא זה מתן "טיפים" כי זו תורה שלמה. לדוגמא, ישנם היום אביזרים של אוטומציה בייתית פשוטים מאוד שיודעים להשתלב עם מערכות הבית ולהפוך את הדברים הקטנים והשוליים שאף אחד לא חושב עליהם לשימושיים מאוד בעלויות זניחות (כשאיש קשר יפנה אותך כמובן ולא כאדם פרטי), בקיצור, ניתן לטלפן לייעוץ : 0508-775599 או במייל : [email protected] בהצלחה !!

רונה 2008

New member
תודה אבל לא לזה התכוונתי

ראשית תודה לעונים, אכן יש לי מהנדס, מפקח, אדריכל, יועץ פאנג שוואי, ועדיין, הייתי רוצה לשמוע כל מיני טיפים מאנשים פרטיים ואני אתן דוגמא, בבית הקודם שגרנו, חלון חדר השינה היה בחזית הבית פונה לרחוב ועל אף שזה היה רחוב שקט עדיין וכל הזמן הוא החלון היה סגור מכיוון שחששנו שיראו אותנו מתלבשים או משהו כזה, להבא לא אעשה כזה דבר וזו עצה שאני מייעצת לאחרים שבונים בתים. לעצות כאלה התכוונתי ואשמח לקבל. תודה מראש.

Z ליאור

New member
יש שרשור ששמרתי המכיל שלל עצות הקרדיט לcalya

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=973&msgid=110366546

איריסג

New member
אני חושבת שמרבית מה שאתם מבקשים הוא נורא

אינדוידואלי - ותלוי באורחות החיים שלכם - ומכאן שהוא חייב להיות חלק מהפרוגרמה המשפחתית שאתם תגדירו - ודווקא בגלל שכבר עברתם שני בתים - החיים שלכם אמורים להיות קצת יותר קלים - כי אתם נמצאים במצב שבו אתם יכולים לעשות מקצה שיפורים על הפעמים הקודמות. כי זה שאני אגיד לכם למשל "תעשו פינת משפחה מרווחת מחוברת למטבח - כי שם יהיו החיים של הבית" - זה לא אומר כלום לגבי החיים שלכם - כי אולי זה משהו שהוא לא מתאים לחיים שלכם?

THE UNDER TAKER

New member
דבר ראשון למחוק את המושג בית חלומותינו

יש חיים לאחר הבניה והמושג הזה דוחף להשקיע יותר ממה שצריך בבניה . עדיף להשקיע פחות בקירות ויותר בהנאות אחרות בחיים לאחר הבניה . אני מוצא שגדר די גבוהה מסביב לבית זה מאוד נוח . לרצף כמה שיותר מהמגרש זו המגמה היום , כמה שפחות להשתעבד לגינון . בכדי לקבל בית חכם לא צריך להוציא הון , פשוט מבקשים מהחשמלאי לנקז את כל קוי התאורה והתריסים ללוח החשמל , כך שתתאפשר שליטה מרכזית מנקודה כל שהיא שתבחר .

למעלה