בניית באגי מ-1303

tzahico

New member
בניית באגי מ-1303

אהלן לכולם אז ככה, לפני שלוש-ארבע שנים עוד בימי התיכון העליזים החלטתנו אני ועוד חבר משועמם לבנות באגי מחיפושית, הלכנו חיפשנו שאלנו ובסוף מצאנו ליד הבית חיפושית נטושה, שילמנו לבעלים 500 שקל ולקחנו אותה למוסך של אבא שלי. התחלנו לעבוד עליה, קנינו ברזלים, פירקנו לה את הפח, ואז התגלתה עוצמת המכה - גילינו שזאת חיפושית 1303!!! (מתלי Macpherson קדמיים שמחוברים למרכב הרכב - זה שכבר פורק.... ולא לשילדה כמו בחיפושית גרמניה רגילה). מאז ועד היום היא שוכבת במוסך (תרתי משמע - הסרן הקדמי נשכב על הריצפה) ומחלידה לאיטה. עכשיו חשבתי לחזור לפרוייקט הזה, בתנאי כמובן שאני יצליח להתגבר על הבעייה. אני חשבתי על שני פתרונות יצירתיים: א. למצוא חיפושית גרמניה נטושה, לפרק אותה, לחתוך לה את הסרן הקדמי ולרתך אותו במקום שלי. ב. לרתך איכשהוא לשילדה תושבות חזקות שיחזיקו את המתלים הקדמיים ואת תיבת ההגה. ג. לצבוע בכחול ולזרוק לים או בירוק ולזרוק לירקון. מה אתם מציעים? לא לשכוח שהפיתרון צריך להיות חזק מספיק בשביל נסיעת שטח. תודה, צחי כהן

udi07

New member
מה מבחינת רישויי?

ככל הידוע לי אין אופצייה שכזו. אודי

לי יש באגי

כמובן שאני לא נוסע בה על הכביש וכאשר אני נוסע בשטח אני מעביר אותה על עגלה עכשיו כשאתה נוסע בשטח אף אחד לא יגיד לך כלום

חכה כמה ימים...

אני בדיוק עכשיו הופך חיפושית אמריקאית (חצי אוטומט) לבאגי שטח. עובד איתי על זה מורה למכונאות, נראה איזה פתרון יצירתי יהיה לו.

למעלה