בניית אתרים ו- ASP.

Euromix - Avi

New member
בניית אתרים ו- ASP.

מישהו מבין כל מעריצי האירוויזיון מבין ב- ASP ובניית אתרים???

גלעד#

New member
ככל הנראה...

BRINKSTER לא תומך ב-ASP או שלא תומך בקודים שחוללו על ידי ASPCODE. תבדוק בתנאי אחסון שרת ה BRINKSTER אם יש תמיכה בכלל ב- ASP (קשה לי להאמין שיש). בכלל אם תרצה, עדיף שתשיג את FRONT PAGE XP שם יש אחלה של אשף ליצירת NEWSGROUP ותוכל להעלות אותו לשרת שתומך בהרחבות FP (כמו למשל TRIPOD). חוץ מזה למה לך להתחרות עם הפורומים של תפוז? אני מבין שאתה חובב בניית אתרים ולא מוכן להשקיע כסף אז כל פורום שתעלה יהיה טוב ונחמד אבל לא תוכל להעלות אליו קבצים מצורפים כמו כאן, כי אתה צריך שרת ASP שתהיה מחובר אליו 24 שעות ביממה ולא נראה לי שיש באינטרנט מישהו שייתן לך שירות זה בחינם. אבל יכול להיות שאני טועה...

איליה.

New member
Brinkster תומך ב-ASP.

יש פשוט כמה פונקציות שצריך להכניס לתוך הקוד, שהטקסט צריך לעבור דרכן לפני שמוסיפים אותו ל-database. הן אלה שהופכות את הג´יבריש לעברית. יש לי קוד של פורום בעברית שעובד ויש לי את הפונקציות האלה שחסרות לך, הייתי בשמחה שולח לך אותן, אבל לא כל כך בא לי לעשות את זה אחרי ההתבטאויות של חן בפורום. אם חן הוא כזה ביג-שוט ויש לו אולפן הקלטות משלו, מי הוא שיצטרך עזרה מפשוט-עם כמוני.

Euromix - Avi

New member
אמממ...

תראה איליה.... אם אתה רוצה לעזור אז תעזור לי ולא לחן (למרות שהפורום הזה גם יעזור לחן). אני וחן זה שני אנשים שונים, ולכן אני חושב שזה לא פייר שאתה שופט אותי בגלל האמירות והדעות של חן. בכל אופן, תודה על התגובה... :)

איליה.

New member
אני לא שופט אותך.

אין לי שום דבר נגדך. לדעתי גם הרעיון של אתר Euromix הוא מצוין וכל הכבוד לך.

אתה מקשר מחט לתחת!

אל תקשר בעיות אישיות שלי ואיתך לאתר . האתר שלי הוא למעריצי האירוויזיון אתה לא פוגע בי ככה אתה פוגע בך ובמי שנכנס לאתר ! לא היתה לי כוונה לפגוע פשוט למעריצי אירוויזיון יש בעיה מאוד חמורה שהם מסלפים דברים ואז מקצצים ורשות השדיור ודשים ומדסקסים על שטויות... ובסוך משנפע בזה זה רק אתה כי היום אתה תרים טל´ לרשות אתה תקבל תריקה בפנים ככל הניראה ובגלל זה אירומיקס יצר קשר עם הרשות. זה מה שבאתי להגיד פגעתי ? הייתי בוטה? אני מצטער...

lambada

New member
ברינקסטר תומך מאוד מאוד בASP

אני משתמש איתו המון זמן בפורומים ובעמודי ASP הוא אחד השרתים הטובים ביותר שתומכים בASP- הם גם שפרו לאחרונה. האמת שאני שונא ASP ואני משתדל להתעסק עם קודים מוכנים ( יש לי נטייה עם סקריפטים שאני כותב- אחרי שעות עבודה-הם אף פעם לא עובדים ) מממ...אשמח לראות מה הבעיה, כעקרון , אבי, אני הייתי ממליץ לך לנסות משהוא, שלא בטוח שיעבוד, אבל תנסה בכל זאת, בלי קשר לג´יבריש , יש קוד בדף, שמכתיב לדפדפן, איזה קידוד לקחת,אם תוסיףאותו בראש כל עמוד אולי זה יעזור בלי קשר לASP תן הודעה באי סי קיו אני אנסה לעזור לך.

למעלה