בניית אובניים התחלתי ללמוד קדרות, אני רוצה לבנות לי עיגול שמסתובב כמו אובניים מי יכול לעזור לי?
ד דבש דבורים New member 17/3/13 #1 בניית אובניים התחלתי ללמוד קדרות, אני רוצה לבנות לי עיגול שמסתובב כמו אובניים מי יכול לעזור לי?
ע עמי60 New member 17/3/13 #3 הקלידי בגוגל תמונות ( באנגלית ) את המונח Potter's wheel יש שפע של תמונות ושרטוטים . חומרי גלם לא צריכים לעלות יותר מ 300-250 ש"ח 2 מיסבים ( פלאנג' ) לציר 20 מ"מ - 70 ש"ח 1 מטר ציר 20 מ"מ - 50 ש"ח ??? 2 עיגולים ושילדת עץ אצל נגר שזאת ההוצאה העיקרית .
הקלידי בגוגל תמונות ( באנגלית ) את המונח Potter's wheel יש שפע של תמונות ושרטוטים . חומרי גלם לא צריכים לעלות יותר מ 300-250 ש"ח 2 מיסבים ( פלאנג' ) לציר 20 מ"מ - 70 ש"ח 1 מטר ציר 20 מ"מ - 50 ש"ח ??? 2 עיגולים ושילדת עץ אצל נגר שזאת ההוצאה העיקרית .
פ פקסי 2 New member 17/3/13 #4 אובניים מוכן לתרום לך פלטה עליונה לאובניים. מוכן לתרום לך פלטה תחתונה לאובניים . הפלטה התחתונה מיועדת לאובניים מונעות ברגל .
אובניים מוכן לתרום לך פלטה עליונה לאובניים. מוכן לתרום לך פלטה תחתונה לאובניים . הפלטה התחתונה מיועדת לאובניים מונעות ברגל .