בניינים עם עוצמה

בניינים עם עוצמה

לא יודע את דעתכם אבל אני מתרגש ,מתפעם שוב ושוב (אפילו נאנח) מבניינים עם עוצמה ואני מתכוון לנפח ענק לדוגמא קחו את הבניין העגול של עזריאלי מול שער העיר אמנם שער העיר גבוהה יותר אבל עזראלי עושה לי את זה הבניין העגול במיוחד שמן ,בשרי ומקרין עוצמה אמיתית כך גם בניין העירייה לדוגמא הוא לא גבוה מי יודע מה אבל יש לו עוצמה מסויימת שיכלה לגדול יותר אם הגובה היה גם יותר סתם שאלה : מבחינת רוחב,האפ בניין העירייה בתל-אביב רחב יותר מרוחב מגדל אחד של התאומים ז"ל? נראה לי שכן

oren*

New member
אני מסכים מאוד עם כל מה שכתבת

למרות שלמבנים צרים וגבוהים יש מלכותיות ואלגנטיות. מגדלי התאומים השתרעו על פני בלוק שלם, אני חושב שזה רחב יותר מבניין העיריה (אולי למישהו יש את המידות המדוייקות במטרים?)

TheIllustrator

New member
מגדלי התאומים...

רוחב כל אחת מצלעות הריבוע של כל אחד ממגדלי התאומים, היה כ-62 מטרים... 62 מטרים זה, למיטב ידיעתי, פחות מרוחב בניין הערייה. עם זאת... בניין הערייה הוא מלבן - רחב מקדימה, צר מן הצד. התאומים היו רחבים מאד מכל זוית... פשוט שקשה להבחין בזה, מאחר וגובהם היסטרי!!!

Secular

New member
תדע לך שאני לא אעבור לסדר היום...

על הניהול הכושל שלך,וזה לא שאני מצטדק או משהו אבל הברחת כמעט את כולם ועכשיו הפורום מת,נטע יודעת על זה והיא כבר הבטיחה לי לעשות משהו בנידון, כך שהמשך יבוא...

TheIllustrator

New member
עמרי... אני לא מתכוון לדון איתך

לגבי שום דבר שאינו נוגע אליך - אנא התעניין בדברים הנוגעים לך בלבד ועזוב אותי לנפשי, מאחר ואני לא מתכוון לענות לך אפילו! (אולם, סבלנותי עומדת לפקוע!)

TheIllustrator

New member
דווקא העזריאלי המשולש

נראה רחב יותר מן העגול, אם המתבונן עומד מול אחד מצלעות המשולש. ונתון נוסף... דיברתי על כך בעבר, הסיטי גייט הוא הבניין הגדול בארץ, עם 96 אלף מ"ר! בעזריאלי העגול יש בסביבות 73 אלף מטר רבוע... או משהו כזה, קצת קשה לי לזכור.

למעלה