בנייה

Yaronimus

New member
בנייה

רציתי לדבר על כמה דברים כהרגלי בקודש --- חסרים פרשים במשחקים חיים. אז חשבתי שפרשים יכולים להיות אנשים על קביים, שאסור להפיל אותם, ואם הם נופלים צריך לעזור להם, אבל זה ייתרון מובהק על פני הFOOTSOLDIER הרגיל. ----- תראו אני חשבתי על משהו. שמעתי שאנשים בונים בתים מבוץ וקש(!!) אפשר לבנות מבנים לא עמידים לגשם מבוץ אבל זה צורך השקעה של שבוע בערך מכמה שיותר אנשים. אל תיגררו לאסוציאציות. אנשים גרים בבתים כאלה בארה"ב למשל גם היום, וזה כלי נוח וניתן לעיצוב. בישראל מישהי איפשהו גרה והיא יודעת בנייה כזאת. הקטע הוא שכמה שיותר אנשים - מבנה יותר טוב! הייתי מת לעצב מבצר עם מגדלים וצריחים וחרכי קשתים - אבל אני בצבא ואני יודע בדיוק כמוכם על זה, וצריך אנשים בחופש גדול שיהיו שם ויבדקו מה שלום המבנה. זה לא מסובך כמו שזה נשמע, ואני חושב שזה הפתרון הקל ביותר לבעיותינו. אם נוכל לסגור פארק ששל קק"ל ולקבל אישור לבנייה (אפשר אח"כ לפרק נראה לי) זה יהיה פיצוץ!!!! *צריך אישור לבנייה מבוץ ממקום המשחק *אני וגם אתם אם בא לכם נחפש חומר על בנייה מבוץ באינטרנט *חומרים *רצון טוב ---- ראיתי ז´אן דארק עם זאתי מהאלמנט החמישי וזה סרט מצויין למי שמחפש השראה לשריון או לכלי מצור. (למשל כמו קיפוד).

5נדב

New member
אז זה הקיפוד?

אז זה הקיפוד שהקדרים מדברים עליו? הקיפוד מז´אן ד´ארק?

Yaronimus

New member
../images/Emo129.gif קיפוד זה אחלה מכשיר

מכונה ליירית חיצים ממתכת בכח רב. ז"א שאפשר לקחת את הקיפוד במקום איזה 10 - 15 קשתים עם יותר נזק!!!!!!!!!! איזה כיף!

טוב מאד, אתה מתחיל להבין.

יכולתה של עיר להחזיק קיפוד כזה, שקולה ליכולתה להחזיק כיתת קשתים כזו - כולל היכולת לייצר להם את נשקם ושריונם. עיר שרוצה להחזיק קיפוד כזה בנוסף לצבא - צריכה לעמוד בהסמכה פעמיים.

Yaronimus

New member
שמן רותח

אני מצפה שעיר שיש עליה מתקפת תשתמש בשמן רותח (מים), ובשאר כלים שנועדו להרחיק חארות מהעיר שלהם. מי שראה ז´ן ד´ארק יודע שהייה את הדבר הזה שלאנשים במבצר הייה חור ברצפה ודרכו היו מפילים כדור אבן ענקי והכדור הייה נופל בשיפוע, ומעיף איזה מסכן.... אגב, אני לא חושב שצריך הסמכה כדי להכין כלי מצור וזו השקפתי, כי אם כמה חברה בונים קיפוד שאשכרה עובד, זה מראה שגם עיר יכולה לבנות כזה דבר. :)))) מצד שני יש לצבא בחוץ בליסטראות, קטפולטות, איל ניגוח, וכו´... בימה"ב היו משליכים גופות של חיילים שהיו חולים לתוך העיר כדי להפיץ מחלות. כשאני חושב על זה- הייתי מת מת מת ללכת לבקר בימה"ב. הדמות שהכי אהבתי זה האביר שקילל כל הזמן, הייה לו שריון פצצה!!!!

Yaronimus

New member
אני חושב שצריך לעשות תחרות על כלי ה

אני חושב שצריך לעשות תחרות על כלי המצור המקורי ביותר שהומצא ע"י המשתתפים, והזוכה יקבל קידום....

קוקוי

New member
תגיד...

כל הידע שלך מבוסס על הסרט של ז´אן דארק או שזה סתם נראה ככה? בברכת "אומל-דו-פרומאז´", ניקולאי.(לא קוקוי).

Yaronimus

New member
חס וחלילה!

אני אוסף כלי עינוי מימי הביניים...... סתם, אני פשוט משוגע על ימי הביניים, ואוהב למצוא מידע מידי פעם לפעם.

למעלה