בניולה - כן וכן

מיתר44

New member
בניולה - כן וכן

ראשית לידיעה: הוזמנתי לארוחת עסקים על ידי חבר שהוא סועד מוכר ומוערך בבניולה.
שנית: עשיתי, כהרגלי, שעורי בית. קראתי ביקורות מעלות אבק לאורן וחשבתי להציע מפגש במסעדה אחרת.
אבל, כשקראתי את הביקורת של סר"ר די נרגעתי כי: א. היא הוכיחה כי למנהלי המקום יש אוזן קשבת וגמישות לרצות את הסועד ו-ב'. האוכל והשירות
היו טובים.
כך או כך בעדנו ארבעה ארוחה עסקית - זו היקרה (102 ש"ח).
למי שמעוניין בתקציר: האוכל היה טעים, המבחר מגוון, המנות ממש לא קטנות, השירות קשוב וחביב, האווירה אנשי עסקים (בנק הפועלים קרוב), העיצוב
מאופק בהידורו והמושבים מאוד נוחים. המחיר - כ 200 שח לסועד - הרבה יותר מסביר.
מה היה לי וקצת לחברי לסעודה:
* ככר לחם ושלושת המטבלים: שמ"ז עם בלסמי, טחינה ופסטו בזיל וכוסברה. הלחם, הלחם שמהווה אמת מידה לאיכות המסעדה - חייב ומהר השבחה.
* סופלה כמהין עם גבינת עזים (מנה מצויינת, שהוכנה על המקום, בעלת נוכחות של הכמהין (הבושם האופייני) וגם של הגבינה). הרוטב היה טוב וגם האגס בסאקי תרם
את שלו.
* דואט שסימי טונה וסלמון על איטרייות שקופות - מנה מצויינת.
את שתי המנות האלו חלקתי עם שכני לשולחן. שתיהן היו בכמות המספיקה לשניים.
* מוסר ים ברוטב קרם זעפרן ולימון - גם למנה זו אני מעניק ציון מצויין.
* לידי אכלו ונהנו: אנטרקוט מדיום רייר בדיוק כפי שהוזמן, וניוקי פירות ים.
לקינוח:
* מנה אחת של כנפה פסיפלורה - מנת הדגל הראויה לתואר, מנה אחת שהספיקה לשלושה.
שתינו מים עם קרח ושני מקיאטו טובים.
את הארוחה ליוינו בבקבוק צינה של אבידן 2009, יופי של יין זיכרון לבעלת היקב ז"ל.

מיתר44

New member
הסופלה בחתך

אני אומר לכם באחריות - מנה נהדרת. תכף תראו את הפרזנטציה.

גסטרו

New member
כנפה פסיפלורה ! הידד - תודה על המידע !

בדיוק התקשרה חברה והזמינה אותי לארוחה לכבוד יום הולדתי -התלבטתי - נראה שזה יהיה בבניולה!

מיתר44

New member
הסופלה בהדרו

עם מרקחת האגס שהייתה כאמר מצויינת אף היא.
רוצה להעיר כי המנות שהוגשו היו מעוצבות נאה אך ברור היה לי שבחרו להשקיע כך שהעיצוב יהיה בדרגה מעל לאוכל ביסטרו
אך לא כמו במסעדת עילית מכוכבת.

מיתר44

New member
מוסר ים

תיווכחו בתמונה - זהו דג שלום על הפילטים שלו. אני מבין כיצד 2 ארוחות סיפקו את סבתא רות ושני חבריה לארוחה.

אני ממש מקווה שהתמונה עושה -

עוול למנה . זה נראה כמו פשטידת איטריות מתוקה שסבתא שלי היתה מכינה לנו. ( שהיתה טעימה מאוד לתקופתה ולסוגה ). שלא לדבר על הפקאנים המסוכרים סביב...

סליחה מראש ממיתר שאני אוהבת ומאוד מעריכה את הביקורות והידע הרב שלו.

ואני מתנצלת שוב, זו לא בדיוק הערה שתורמת - סתם סוג של תהיה .

מיתר44

New member
הצלם הבייתה!

מה לעשות שהמנה טעמה לי ואני מודה - אני מכור לאגוזים. כל סוג וזן של אגוזים.
הם, האגוזים נאכלו עד תום ושני סוגי הרוטב לוקלקו.
הערת ק.מ.: בחמישי בערב אכלתי כנאפה בארוחת איפטר. זו של בניולה לוקחת.

RandS

New member
ורק כמה תוספות משלי-

אני הייתי גם השבוע בבניולה, דרך קופון של גרופון המקנה 50% הנחה על כל התפריט . המסעדה מאוד נעימה. שווה להדגיש שוב את עניין הכיסאות הנוחים מאוד , לא הכי טריוויאלי.
דווקא אנחנו נהנינו מהלחם, בתמונה שלך הוא נראה כמי שזקוק לעוד שתי דקות אפייה, מה שהיה מקנה לו קראסט נעים ותוכן עסיסי כמו שאנחנו קיבלנו. אנחנו גם קיבלנו איתו סלסה מעולה.
כמוך גם אנחנו הזמנו את הסופלה (לא הגיע מקושט כמו אצלך) ואת האטריות- שתי מנות מעולות.
לעיקריות הזמנו את שוק קונפי האווז שהיה מעולה, ודווקא ניוקי פירות הים אכזב הן מבחינת רמת פירות הים שהיו מהזן הקפוא הפשוט ביותר והן ברמת מליחות היתר. לזכות הצוות ייאמר שמיד הם הציעו להחליף.
כמוך הזמנו את הכנאפה - שיחוק אמיתי!!!! אמנם מחיר גבוה (47₪) אבל מנה גדולה למדי שהספיקה לחלוטין לשנינו. השילוב עם הפסיפלורה הוא מושלם.
השירות היה מצוין.
אחזור בהחלט.

החתולית

New member
על הדיווח

איכשהו עדיין לא הגעתי לבניולה, והיא תמיד חומקת לי מתחת לרדאר.

למעלה