"קבוצה שמתכננת ובונה ביחד - רק טוב יצא מזהו"
כתבתי: התכנון יהיה תכנון מתואם כך שהבתים לא יראו כמו גיבוב של בניינים. התכנון הנופי והגינתי יהיה מתואם וייצור הרגשה מעולה לכולם. יהיה ניתן להוזיל משמעותית את עלויות הבניה, בעיקר אם תעבדו עם מלווה בניה מקצועי ויועסקו רק קבלני משנה. כל דבר, החל מהתכנון האדריכלי, התכנון ההנדסי, הליווי כולל הפקוח, הוצאות משרדיות, מודד, ספקים, הובלות - יוזלו בצורה משמעותית וזה מובטח עם ליווי מקצועי נכון. מניסיון רב - זה מאוד ריאלי, גם אם כל אחד יש לו ראש אחר בעיצוב הבית. דגמים דומים לא בהכרח יוזילו עוד יותר, אבל אלמנטים דומים כמו גודל של חלונות אלומיניום -כן. וסיימתי: בכל מקרה שיהיה בהצלחה - בעיקר חברתית. הכותרת הייתה אותה כותרת שמופיעה עכשיו. אני רואה בהעתקת הכותרת ובקשת פרטים בהקשר אליה, לנוכח שאלה ספציפית "אילו עוד פרטים את רוצה?" סוג של ציניות וסרקזם וסיבותי עימי...תרשה לי לא לפרט. נראה לך שקיבלתי עוד פרטים לבקשה, עליהם יכולתי לענות? אתה מוצא נתונים נוספים לתשובות? בבקשה תענה לה. הפרוט המופיע למעלה לא מספיק? תסבירו על מה אתם עוד רוצים פרטים...אני צריך לנסות לנחש מה עוד רוצים לדעת? אני הייתי צריך לנחש שהשואלת היא חלק מקבוצה? הרי מספיק שהייתה מוסיפה את העובדה הזו כדי שההתיחסות תהיה אחרת...אבל לא...יותר קל "להתחכם", לקחת משפט כותרתי ולחזור עליו...ואז "להעלב" כי התגובה לא מתאימה. המינימום שמצופה מהשואלים הוא להסביר מה הם רוצים, מה הם שואלים, על מה הם שואלים...זו לא בקשה כל-כך גדולה וגם לא מאמץ גדול. חג שמח לכולם.